UúF možno je taáto téma zbytočná , aleé nedaá mi to nespýtať saá keďže som taký "novaáčik Birdzu" neviem Problém je v tom, že ked som si vypĺňala profil tak som videla možnosť "pridať linku" ,, tak som spravila všetko podľa návodu a dala som tam jed
Najlepsie si to odskusas tak, ze si tu celu adresu, skusis vlozit do noveho okna v prehliadaci ( Internet Explorer, Firefox ) a ak sa ti hned otvori to video, ktore si chces pridat, tak to mas spravne.
rovnako ako ked som si chcel dat na webku flash prehravac, ktory mal hrat pesnicku z nejakej URL, ktora sa vsak v kode sama od seba vymazala a tak sa neprehravalo nic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Musis to tam vlozit cele, priklad : » www.youtube.com/watch??%grift...
Najlepsie si to odskusas tak, ze si tu celu adresu, skusis vlozit do noveho okna v prehliadaci ( Internet Explorer, Firefox ) a ak sa ti hned otvori to video, ktore si chces pridat, tak to mas spravne.
Dufam, ze ti to pomoze.
ak si dala jeden link do liniek na YouTube, tak je asi spravne, ze sa otvorilo YouTube? Nie?
Tak do liniek, tam kde sa pise stranka skopirujes celu tu adresu (aj s tym pismenkovym kodom nakonci, nech youtube vie, ktore video chces otvorit)
cize tam skopiruj to iste, celu adresu:
@lindush4 pozri si svoju webku, mas tam odkazy na videa na youtube.. a neodkazuju na tie videa, ale len na hlavnu stranku youtube.
Niekto je tu viac ľavá ako ty...Jaaa!
» www.youtube.com/watch?v...
fúúúúú záhada birdzu, bude vzrúšo?
rovnako ako ked som si chcel dat na webku flash prehravac, ktory mal hrat pesnicku z nejakej URL, ktora sa vsak v kode sama od seba vymazala a tak sa neprehravalo nic