Neviete niekto náhodou o nejakej sex chat /webcam stránke , kde je možné sa zaregistrovať bezplatne, potešilo by niečo na medzinárodnej úrovni. Na libimseti je taká možnosť v miestnostiach , ale tam je to tak trochu nuda.. sprosté reči si prosím vás teraz
@sprejerka01 a kto hovorí o hľadaní sexuálneho partnera cez net? jasne som napísala, že by mi to najviac vyhovovalo na medzinárodnej úrovni.. nejdem si s nikým dávaj "lajf sexík" , len trošku pohrať cez webku... ale to, že tebe sa to nepáči, neznamená , že sa to nepáči iným..100 ľudí, 100chutí, ja tebe tiež nenadávam do frigídnych panien, tak ty na mňa hneď nemusíš útočiť slovom perverzáčka.. amen
@sprejerka01 že zvrhlé zverstvá... okej , choď sa radšej pomodliť a spinkať a nebudúce nekritizuj veci , ktoré ti nie sú z cela jasné...jasne som pýtala o radu, nie o vyjadrenie názoru.
@johanasdlouhymanohama ahoj,ja ta vobec neodcudzujem čo hladaš,ja to hladam tiež,a tiež sa mi pači pohrad cez webku,som chlap a rad by som to tiež niekde objavil,ak sa ti to už podarilo,daj prosim vediet.dakujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
trapny perverzak
trápny perverzák?-..aspoň perverzáčka.. a sorry, že nie som taká uzkoprsá ako ty
ostatným ďakujem za rady
ou , tak nic
a kto vie mozno tam maju aj nejake miestnosti..
Je to SLOVENSKY a CESKY LIVE CHAT
» www.sexchat.sk
www.roulettechat.fr/chatroulette_sur_roulettechat.php#
roulettecollectors.com/roulette/bazoocam/index.html
camcamcam.org
Ruský:
ruruletka.com
Taliansky:
lachatroulette.it
atď:
www.chatpig.com/#
www.wocchat.com/chatroulette/