Mozno sa to niekomu bude zdat zvratene a spinave, ale aky mate nazor na lizanie analu? Chcel by som to s mojou kockou vyskusat, ale musim ist na to pomaly aby som ju nevylakal. Podotykam ze hygiena urcite musi byt dodrzana. Vdaka za vsetky rozumne prispev
no, kazdopadne to s nou preber predtym ako by si to mal vyskusat...ide o to, kto ma komu lizat anal, ak ty jej, tak by mozno skor suhlasila, ale ak to chces od nej, tak to je otazne, ale tak za spytanie nedas nic, a ak sa zvyknete otvorene o sexe rozpravat, tak nevidim problem...
Lucates: Dik za prispevok. Rozpravat otvorene o sexe sme si s priatelkou uz zvykli. Ved mame obaja 24 rokov, chodime spolu uz 4 roky a ziadna tema nieje pre nas tabu. A inak, samozrejme ze by som to chcel robit ja jej, nie naopak.
Feniko - tak potom jej to kludne povedz, vsak nebudete prvi ani posledni, co to vyskusaju a pre priatelku to moze byt aj velmi prijemne, lebo sa tam nachadza vela nervovych zakonceni, co ja viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dufam ze bude zmazana ako vsetky ostatne vesele diskusie a ostane tu len diskusia o filme Step Up 2, lebo na tom sa ludia urcite zabavia
-stretne taky asocial na ulici lahsiu zensku a pyta sa jej:
-"slecna co by si mi spravili za 50sk?"
-"za to ti vylizem prdel"
-"dobre moze byt" a podal jej 50sk
-po chvyli lizania sa dvine a hovori:
-"FUJ ale ty mas hlisty!!!"
-"a co by si chcela za 50sk, krevety?"
choďte kamsi aj s vtipmi aj s lízaním
takze suhlasim s nazorom 18. 19. *shy*
podla mna by si mal vediet co tvoja priatelka znesie a co nie.. su baby co vyskusaju vsetko a su take ktore neuvaris ani na 69
takze za pokus to stoji