ženy! potrebujem súrne lodičky, ale mám 38,5 nohy, samozrejme že také čísla nikde nemajú (a keď hej tak vyzerajú ako do truhly..), čiže 38 sú mi veľké a 37 malé.
preto sa chcem spýtať, či si myslíte, že by tomu pomohli gélové vložky do lodičiek (kúpila
nemôžem si pomôcť, ale gélové vložky podľa mňa nie sú riešením, nemám s nimi vôbec dobré skúsenosti, tiež som si kúpila na špičku, aby sa mi noha nešmýkala, a vraj "pohodlnejšie nosenie a úľava pre nohu" no somarina v prášku akurát ma z toho noha ešte viac bolí, proti šmykom to vôbec nepomáha, je to tvrdé a vydržím v tom asi 3x menej ako v topánkach bez tých somarín..
to len tak, na margo gélových vložiek poradiť ti neviem, asi len skúšaj a hľadaj či sa nejaký výrobca netrafí do tvojej veľkosti
a ešte napriklad ja nosím 41 topánky. ked si kúpim boty u vietnamcov tak sú mi 41 akurat ale ked si kúpim 41 v deichmanne tak sú mi trochu veľké. ale 40 zas malé. čiže možno skús aj rôzne obchody lebo nie všade je 38 taká istá veľká
@1 mám to a naozaj to pomôže ale len na pár hodín potom sa to začne odliepať. čiže to používam len keď sú lodičky fakt nutné inak musím nosiť baleríny. nechápem ako niektoré baby v tom vydržia byť celý deň... aj keď je možné, že mám vadnú nohu keď ma všetko hneď odiera
toto iste aj mne sa stalo.. jak som si kupovala na stužkovu topanky. 38 male, 39 už velké. tak som si nakoniec vzala 39 a kupila som si tam vložky ale aj tak sa mi jedna noha stale vyzuvala, tak som trpla celu stuzkovu aby tam so mnou niekde netreslo
@girl19955 no ja preto žiadne lodičky nemám jediné na podpätku čo mám tak sú šnurovacie čiže tie držia dobre. ale veľmi súrne potrebujem normálne topánky
ja mam jedny 38 ale su mi uz male tak sa asi scvrkli tak by ti mohli byt a potrebujem sa ich zbavit ale su dost no... ''pretancovane'' tak asi nic :/ asi len do kosa...
mám tu istu nohu a ten isty problem a vyhybam sa lodickam aj ked by som si ich raz chcela kupit aby ma netlacili alebo sa mi nevyzuvali..je to naprd co ti poviem
myslím že gélové vložky nepomôžu...teda aspoň ja nemám s nimi nejaké dobré skúsenosti na špičke sa šmýkajú aj keď by to malo mať opačný efekt ale myslím že vložky na pätu pomáhajú mne pomohli iba tie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
to len tak, na margo gélových vložiek poradiť ti neviem, asi len skúšaj a hľadaj či sa nejaký výrobca netrafí do tvojej veľkosti
@anussqqa díky skúsim pozrieť