hahahahhah ..ti vole tak taki zacvat smiechu som nemal dlho..no tolko picovin po hromade som dlho nevidel..fakt este teraz rezem slzy od smiechu...BOH je picovinaaaaa...kazdi clovek s vlastnim mislenim musi pochopit ze je to vijebana bajka
ani ja nesuhlasim s obsahom stranky ale uvedomte si ze nemasturbovat sa da... nie je nemozne s tym prestat a existuju ludia ktori si to naozaj nerobia... otazne sak je preco by som prestaval ? preco by som sa mal triznit akou si ideou ktora s realitou nema nic spolocne ? nikomu sa tym neublizuje je to prijemne nevidim na tom nic zle teda nema z mojho pohladu zmysel venovat tej stranke hlbsiu pozornost to vsak ale neznamena ze nemasturbovat je nemozne lebo kto to tvrdi mal by si polozit otazku kto koho / co tu vlastne obvlada sme panmi svojej sexuality alebo ona vladne nam ?
je to o slobode vyberu,slobode nazora sloboda zivota ! kazdy nech sa rozhodne ako je mu pochuti prioda nas naucila... zivot nas naucil ze kazda akcia ma svoju reakciu ale nikto nema pravo stlacit ludom kaleraby do hlavy pod vyhrazkou pekla ci niecoho ineho ... je to obycajny utok na ludsku psychiku,naivitu,prostoduchost a stranky ako je tato su urcene prave pre ludi ktori maju tieto vlastnosti viac rozsirene ako je zdrave a pre zivot vhodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov