ja sa zalubim velmi rychlo, som taky ludomil.... lenze dnes uz nemam rad ludi, lebo normalne mam rad 100 ludi, z ktorych ma ma rado tak 5, takze na co si srat zivot jednostrannymi vztahmi?
čo pre mňa znamená ? no popisoval osm to už asi všade, najvyšší možný komunikačný stupeň človeka a zároveň najkrajšia a najhodnotnejšia vec na svete
áno prežíval, ale už neprežívam, odišla
dnes už mi to robí a bude robiť veľmi velký problém zamilovať sa a velmi si dám záležať na tom či si dovolím komplikovať a ničiť život nekontrolovatelnými pocitmi k niekomu kto si ich aj tak neskôr možno vážiť nebude. u mňa totiž zamilovanosť nikdy nebola o tom že ,, bum a je to tu ,, ale vždy city prišli na základe niečoho veľmi dôležitého a dlhodobejšieho čo som začal k niekomu cítiť .. uvidíme
ozajstnú hlbokú lasku som už zažila a odvtedy som sa nezalubila lebo stále hladám niečo čo bude rovnako silne a vobec to nieje jednoduché pekne obdobie to bolo
to je ťažko povedať, niekedy si myslím, že hlbokej lásky nie som schopná, inokedy si myslím, že len mám od nej priveľké očakávania. to sa potom ťažko odpovedá na takéto otázky.
Láska je chémia. To sa nedá vyjadriť nejakými vetami.
Zažil som hlbokú lásku, bolo to na ZŠ v 3.ročníku, spoluziačka mi podala farbičku a tam medzi nami nastala chemická reakcia. Až do 5 ročníka, potom som opustil školu kvôli sťahovaniu. Vtedy sa reakcia pretrhla.
Zalubiť sa je ťažké, opravdivá láska príde, keď ju nečakáš.
Láska je len slovo. A hej robí mi to problém, nemám totiž chuť zas do toho dávať úplne všetko a na oplátku dostať tak akurát poníženie a bolesť...ďakujem ale neprosím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inac tazke otazky, ale ja som mizantrop
nie
áno
nie
áno
A k teme- bola, odisla a uz ma dlhsie nenavstevuje
@warble si jednička!
áno prežíval, ale už neprežívam, odišla
dnes už mi to robí a bude robiť veľmi velký problém zamilovať sa a velmi si dám záležať na tom či si dovolím komplikovať a ničiť život nekontrolovatelnými pocitmi k niekomu kto si ich aj tak neskôr možno vážiť nebude. u mňa totiž zamilovanosť nikdy nebola o tom že ,, bum a je to tu ,, ale vždy city prišli na základe niečoho veľmi dôležitého a dlhodobejšieho čo som začal k niekomu cítiť .. uvidíme
kto vie, či mi odpustiááá
Viem, že...ešte silu mááám...
Kto sme, kto vie, kto viééé...
daj fotečkuuuuuu
Zažil som hlbokú lásku, bolo to na ZŠ v 3.ročníku, spoluziačka mi podala farbičku a tam medzi nami nastala chemická reakcia. Až do 5 ročníka, potom som opustil školu kvôli sťahovaniu. Vtedy sa reakcia pretrhla.
Zalubiť sa je ťažké, opravdivá láska príde, keď ju nečakáš.
@33