@mysteriousshadow lubrikacny gel je latka ktory vytvara na povrcu tenky film ktory zabespecuje znizenie trenia napriklad ako ked das olej alebo vazelinu na retaz bicykla a ine pouzitie ako @2
@mysteriousshadow otvoril som túto diskusiu hlavne aby som ti pogratuloval že si asi prvý človek na birdzi ktorého som videl napísať to správne, a nie "lubrigačný" (fuj), takže gratulujem.
a ak chceš gel ktorý je antikoncepčný, tak sa zháňaj po takom čo sa volá "spermicídny gel"
to viem aj ja čo to je .....prosim ťa ak si utahuješ nie je to vtipne az trak ale sama/am pôsobiš hlúpo a strapnuješ sa....ale ak to naozaj nevieš tak zbohom panenka mária ! Nech sa nerodia taky ****** ludia a čo nemaš google ? Sme v 21 storoči ! prebuď sa šipková Rúženka je čas vstávať a pozerať viac tv a dozvedieť sa niečo o tom živote
@mysteriousshadow Už ti niekedy zubárka natierala po vyšetrení takú srandu na zuby? Je to príjemne sladké. Na to sa to používa. Aby sa ti nedemineralizovala zubná sklovina.
Alebo keď schnú buľvy. Aj na to je to fajn.
you really made my day. Fórum a @3 nemá chybu Nehovoriac o odpovediach, fakt super.
Baba, v prvom rade si sem daj reálny vek, ak máš fakt osemnásť, tak už ani neviem, či je to vtipné.
V druhom rade - ak iba netrolluješ, tak si to fakt nabudúce daj do googlu, alebo ťa baví sa strápňovať? Tiež mal niekto geniálny nápad - skús si to nabudúce mrknúť na obale výrobku.
Za tretie, nie, nechráni to pred otehotnením.
Lubrikant má to využitia, tie durexácke sa dajú požiť aj ako masážny gél. Ale hlavne sa používajú na iné veci, aj preto sú ochutené O tom sa porozprávame, keď budeš vedieť, čo je to sex.
@klaudiqaaa áno, durex. Ale u nás som ho ešte nevidela...sesternica mi doniesla z Írska takú krabičku, v ktorej je vzorka piňacolada, višňa, mentol, a ten fialový massage 2v1. Ten piňacoladový je neskutočný
@nobile no, miláčku, dobre si mimo Mňa čokoláda ani zmrzlina veľmi nenadchýna
Nie, nejem lubrikačné gély. Ale vieš, používajú sa na isté partie, a tých sa niekedy dotkneš aj ústami! Alebo ti mamina nepovedala, čo je to orálny sex? Potrebuješ to vysvetliť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@3 O_o
myslel som ze ma tu nic nerozosmeje, ale birdz nesklame
a ak chceš gel ktorý je antikoncepčný, tak sa zháňaj po takom čo sa volá "spermicídny gel"
btw, ja si ho natieram na maslový chlebík keď sa mi nechce ísť kúpiť džem
Alebo keď schnú buľvy. Aj na to je to fajn.
you really made my day. Fórum a @3 nemá chybu Nehovoriac o odpovediach, fakt super.
Baba, v prvom rade si sem daj reálny vek, ak máš fakt osemnásť, tak už ani neviem, či je to vtipné.
V druhom rade - ak iba netrolluješ, tak si to fakt nabudúce daj do googlu, alebo ťa baví sa strápňovať? Tiež mal niekto geniálny nápad - skús si to nabudúce mrknúť na obale výrobku.
Za tretie, nie, nechráni to pred otehotnením.
Lubrikant má to využitia, tie durexácke sa dajú požiť aj ako masážny gél. Ale hlavne sa používajú na iné veci, aj preto sú ochutené O tom sa porozprávame, keď budeš vedieť, čo je to sex.
@klaudiqaaa a @agrobrat ja som dnes mala vzorku piňacoládového ♥ ♥ ♥ Krásne voní Aj chutí.
Co dneska zeny nepozeru, ked neni v supliku cekulada a v mrazaku zmrzlina
Nie, nejem lubrikačné gély. Ale vieš, používajú sa na isté partie, a tých sa niekedy dotkneš aj ústami! Alebo ti mamina nepovedala, čo je to orálny sex? Potrebuješ to vysvetliť?
Moc lubrikantu pojedas
Nie, som vytretá, spala som tri hodiny. Okrem toho sa necítim dobre :/
A prezradím ti tajomstvo - veľmi neľúbim sladké, takže lubrikant nie je nič pre mňa...a keby bol s príchuťou vecí, ktoré mám rada, bol by to asi humus