chodím sem raz za čas, ale mám zlý pocit z ľudí čo sú tu, drvivá väčšina mi príde povýšenecká má subjektívne názory, ktoré sú samozrejme podľa nich tie najlepšie. Sú povrchní. Zjedli všetku múdrosť sveta a na druhých vidia len chyby. Je mi z toho úprimne
súhlasím s Tebou, dievča. tiež sa mi niekedy až rozum zastavuje z toho, ako si tu niektorí doslova honia svoje ego, sú tí najmúdrejší, povýšeneckí voči ostatným... akoby najväčším zadosťučinením bolo zhodiť toho druhého.
názor je už z definície subjektívny, objektívny názor neexistuje, len objektívny fakt.
ale hej, je to smutné, a hlavne je smutné že to obvykle inak nejde aj keby človek chcel, vo svete kde všetci kričia že len ten ich názor je jediný správny jeden človek ktorý toto nerobí bude úplne ignorovaný, bez ohľadu na rozumnosť toho čo povie, takže nemá inú možnosť ako začať kričať tiež :/
to aj v realnom mimo-birdzovskom zivote, len tam si slaby tak neotvara papulu pred silnym ...ale tu na BIRDZi su vsetci ludia ti najlepsi, najmudrejsi, najspravodlivejsi, najmoralnejsi, najinteligentnejsi a naj..... (dopln si cokolvek kladne)..a cim mladsi, tym mudrejsi ..casom si zvyknes ...inak ta musim varovat pred maximalnym pokrytectvom tunajsich ludi- tu sa skoro kazdy hra na spravneho, ale v reale su to vacinou zmrdi a mrchy.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A hej, kazdy si nazor presadzuje inym sposobom ale s tym nic neurobis
je to forum a pokial ti dokaze byt z tohto zle, tak potom to budes mat v zivote tazke
ale môžme sa dohodnúť, že zo všetkých hudobných bochníkov sa najlepšie žuje želežný
názor je už z definície subjektívny, objektívny názor neexistuje, len objektívny fakt.
ale hej, je to smutné, a hlavne je smutné že to obvykle inak nejde aj keby človek chcel, vo svete kde všetci kričia že len ten ich názor je jediný správny jeden človek ktorý toto nerobí bude úplne ignorovaný, bez ohľadu na rozumnosť toho čo povie, takže nemá inú možnosť ako začať kričať tiež :/
ja som sa asi zalubil do teba ^_^
Vidíš a práve to isté si môžem po tejto téme myslieť o tebe. Tiež si len odsúdila, zaškatuľkovala a dobrého slova na nikoho nepovedala.
Ale beriem to z rezervou , lebo z časti chápem čo si chcela povedať.
Djent !