viac hlav viac kapusty, nic to nehovori? asi to je prinosnejsi clanok, ako niekde na tomto fore som cital, ze ma niekto vyrazku na miesku, ze co stym...jednoznacne amputovat
@Barlolamac viac hláv viac kapusty? a čo akože potrebuješ od nás? keď to malo byť informatívne...
aby sme tu písali aké je to strašné a aký si super že to vieš ako to funguje? alebo čakáš že sa Ti ozve nejaká ďalšia kurva ktorá bude mať záujem to robiť? alebo nejaký chlap čo má podozrenie a Ty budeš ten pán úžasný ktorý mu pomože, lebo vie?
@demonicbass ako keby tu malo nejaké fórum, či anketa zmysel. Tak nechápem, čo sa tak rozčuluješ. Zakladateľ to pokladá zrejme za dôležité a chcel sa o tom podeliť aj s ostatnými, to je celé.
@Andulicek01 ja sa nerozčuľujem ani náhodou... len sa zaujímam, v tom je rozdiel doteraz som od neho nedostala odpoveď, čo od nás čaká, že mu povieme
aj keď poniektoré diskusie nemajú tiež zmysel, aspoň som doteraz vedela, k čomu sa vyjadriť alebo o čom diskutovať... chápeš.. tu to neviem, tak sa zaujímam
už v nadpise máš otázku, "máte s tým skúsenosti?" teda čo si o tom celé myslíš, či to tak vo svete luxusných kuriev naozaj funguje, teba chce tvoj pohlad na ten príbeh... To načo mu to bude, je už samozrejme otazne
99 % ankiet a diskusii je tu z mojho pohľadu zbytočných. Takže či vznikne ďalšia jedna nezmyselná mi je ukradnute...
Keby tu chodíš dlhšie (roky) brala by si to asi tak isto, lebo to je boj s veternými mlynmi
Super parada odhalil si tajny spolok iluminatov.... kurva teraz aby som si zmenil komplet celu identitu, idem zavolat znamym nech sa o to postaraju a pre dalsich z nasho spolku akcia manhattan sa rusi!!!
@Demonicbass ved tu sa nic ine ani robit neda... autor je bud a) nejaky zakomplexovany chudacik co neskonale tuzi po uznani b)ma neuveritelne silne nutkanie byt mudry ako radio alebo c) je posadnuty bohatymi ludmi a zavidi im co vsetko si mozu dovolit... Tak ci tak rozumna diskusia s nim nebude, takze sa aspon zabavme
polku ludi to tu urcite zaujima ze ci ich zena je luxusna slapka ked este ani sex nemali a za dalsie, co ma po tom ako si niekto zije? nech si kazdy ide svojou cestou, ked to niekoho zaujima alebo chce taky zivot sposob si ako do toho si najde. ale naco rozoberat to ako niekto travi svoj cas? to ze dostanu vela prachov resp drahych veci? alebo ze koksuju jak na drate? vobec ma to netrapi, nezavidim a je mi to suma fuk.
hej skusenosti aj mame ,ale nie take ako je to uvedene v clanku ziaden kox skor kazda ostava ze si da vino a este som nepocula ,ze by nejaka robila spolocnicku za to ,ze jej kupi len oblecenie a kabelku ..chcel si povedat ,ze k peniazom prida aj kabelku a oblecenie ...ty vysokopostaveny si mozno daju kox .ale baby nie a preco by sa mali stretavat len na swingers party a party to tiez nechapem to su mudrosti
Ahojte, ja by som rada reagovala na tuto temu, ja mam osobne skusenosti so spominanou strankou www.spolocnicka.net, spolupracovala som s mini cca 4 roky, vytvorili mi prezentaciu a klienti ma kontaktovali priamo na moju mailovu adresu, toto bolo absolutne super pretoze som si vyberala zakaznikov, ktori sa chovali slusne a neboli debili, pozor, mala som ponuky i sexualneho i nesexualneho charakteru a vybrala som si tu ktora mi vyhovovala, nemohla som sa v absolutne v nicom stazovat ani na firmu, pristup bol vysoko profesionalny a seriozny. Zarobila som mesacne tolko kolko som potrebovala niekedy 1000 niekedy 500 a niekedy 5000 Eur, podla toho kolko som mala casu a chuti pracovat. Ak by ste mali zaujem pozrite si stranku www.spolocnicka.net, bolo to diskretne po 3 rokoch som bola zabespecena na cely zivot a nikto nic nevedel(smajlík)
Aj ja mam iba dobre skusenosti, daj di do google.com klucove spolocnicka a vyberies si, len si daj pozor na serioznost, musis si vybrat stranku, ktora ma velmi dobru a vysoku navstevnost, vtedy mas aj vela roboty, inak nie.
@vipspolocnicka
bola som aj ja na pohovore, naozaj maju velmi dobry pristup, to sa mi pacilo, som na stranke asi 3 mesice a zatial je vsetko ok, no klienti su aj taky aj taky ale vybrat sa z toho da, som spokojna
Robit spolocnicku je v pohode, mna nahovorila kamoska, ja mam zle skusenosti iba so slovakmi, vobec sa s nimi nestretavaj, oni sa vobec nevedia chovat vobec, zahranicni su klasa, mili, dobri, dobrosrdecni, ziadna arogancia, zalezi im na tom, aby si sa dobre citila, vo vela veciach sa paradoxne prisposobia oni tebe, su fakt skveli. Nikdy sa mi nestalo, ze chcel klient nejake zvrhlosti, prsacany, ved na tu su ine "specializovane" stranky, alebo ze by drogoval, oni su sami razne prosti tomu casto cestuju letecky oni do inych krajin, jak by si ich aj doviezli Chytis si dvoch troch a mas vystarane, to je najlepsie. Ked nechces cestovat, nemusis, vela ich chodi na slovensko, ja som sa nikdy cestovat nebala, mala som od nich vzdycky prefoteny pas, doklady, toto bola v agenture moja podmienka, nebol problem. Chod do takej agentury co ti vidu v ustrety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Aj ked ten herpes ma zabil
aby sme tu písali aké je to strašné a aký si super že to vieš ako to funguje? alebo čakáš že sa Ti ozve nejaká ďalšia kurva ktorá bude mať záujem to robiť? alebo nejaký chlap čo má podozrenie a Ty budeš ten pán úžasný ktorý mu pomože, lebo vie?
neviem o čo Ti touto diskusiou ide... len toľko
aj keď poniektoré diskusie nemajú tiež zmysel, aspoň som doteraz vedela, k čomu sa vyjadriť alebo o čom diskutovať... chápeš.. tu to neviem, tak sa zaujímam
už v nadpise máš otázku, "máte s tým skúsenosti?" teda čo si o tom celé myslíš, či to tak vo svete luxusných kuriev naozaj funguje, teba chce tvoj pohlad na ten príbeh... To načo mu to bude, je už samozrejme otazne
99 % ankiet a diskusii je tu z mojho pohľadu zbytočných. Takže či vznikne ďalšia jedna nezmyselná mi je ukradnute...
Keby tu chodíš dlhšie (roky) brala by si to asi tak isto, lebo to je boj s veternými mlynmi
ok ja si o tom nemyslím nič, je mi to jedno ako som písala thats all
nie je dostatocny konkurent vyssie uvedenej zabave.
táto veta svedčí o vysokej inteligencií autora. a celý článok o posadnutosti koxom
naozaj si myslíš že priemerného užívateľa birdzu zaujíma ako zistiť, či je jeho manželka luxusná šľapka?
bola som aj ja na pohovore, naozaj maju velmi dobry pristup, to sa mi pacilo, som na stranke asi 3 mesice a zatial je vsetko ok, no klienti su aj taky aj taky ale vybrat sa z toho da, som spokojna