@vanchovi bolo to myslené samozrejme sarkasticky... ale známy predáva a chcel ma na to nahovoriť... čo som na neho poskúšala moje psychologické "finty" (o ktorých nevedel), vyšlo mi z toho že by som do toho v žiadnom prípade nešla, ani ak by som na to mala osobnostné predpoklady...
ja som odtiaľ mala tiež nejaký krém, v pohode bol, a minulý týždeň som si čistila ruku nejakou dezinfekciou od nich, otravu krvi som nedostala, takže u mňa fajn iné skúsenosti nemám
@vanchovi výrobky nie sú zlé (ale pochybujem, že sú také "úžasné a kvalitné", ako nájdeš na ich stránke alebo ako by ti tvrdil každý jeden predajca (hádaj prečo), ale aj vďaka mlm systému sa predražujú + každý predajca si môže dať cenu s prirážkou, nikde na nete nenájdeš pravú cenu (nakupovať sa dá iba prostredníctvom predajcov)
a nešla by som do toho, lebo na to nemám žalúdok, praktiky predajcov (mlm, obchodní zástupcovia a tak) sú mi proti srsti. ale celkom by ma zaujímali tie ich školiace semináre, na to by som možno šla
@darkestangel tak ja uz mam skusenosti s MLM, cize priblizne viem o co ide..ale kazda firma ma trochu iny system. mne povedlai ze vyrobky musia predavat za urcenu cenu, ani drahsie ani lacnejsie, vynimkou je rodina iba..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ehm.. teraz ma ostatni zmiatli.. nie lightroom, ale ta mlm spolocnost predavajuca kozmetiku.. ci?
@darkestangel máš s ich výrobkami nejakú skúsnosť?
@darkestangel a preco by si do toho nesla? zly system maju?
a nešla by som do toho, lebo na to nemám žalúdok, praktiky predajcov (mlm, obchodní zástupcovia a tak) sú mi proti srsti. ale celkom by ma zaujímali tie ich školiace semináre, na to by som možno šla