Neviem ak to chceš tak to sprav.. Ale keď sa to jej chalan dozvie, myslím že bude zúriť a bude sa ťa snažiť vyhľadať... Ale.. ty s ňou budeš spať, záleží na tebe nie na nás, rozhodni sa sám
@0 lol chalan ančo čakáš návod akosa stať uspešným mužom Fuck and never touch again . No a kebi si tos rpavil mojej holke a dojdem nato tak pocítiš čojeto fyzická bolest..tak si daj bacha čijeten chalan lomič ak en choť dotoho
@v3nty - by som sa nespoliehal na to ci sa o nom hovori ako o drticovi alebo ne.povest moze byt klamliva .napokon nemusi si chcet spinit tebou ruky a necha to na inych.no mne keby niekto pretiahol holku tak by som sa mu postaral o take ponaucenie ze by sa bal niekedy rozpravat len zo zadanou babou a nieto este neco viac a to ti rucim ze by som sa ho ani nedotkol ale by bol posraty postaty z toho
@20 aj ja mam kamarátov ale vieš jasom toho názoru še ten kdo posiela na niekohod ruhého je posera... tak aj ja mam kamarátov ...XD a zatial my vyriešily iba jeden problém s cigánmi .. lebo to su strasni kkti ty cigáni skoči doteba jeden ho dojebeš ešte ten istý večer ma čakaly 3ja som im zdrahol a potom išla pomne cela osada... tak som dal vediet mojmu extremistickému kamaratovy ... a boli im to vysvetliť inak na takých pičkou si stačím aj sam ...ale ked už to má aj svoje dvosledky 6x zlomena ruka (hánky ) a 1x drotovana... doktor povedal že mam preventívne nosiť bandáže (aj ekd som mu hovoril zakaždým ekd som tam došel že som spadol s bicikla on vedel žesom sa bila eld osprávy napísal pád na bicykli fest gút doktor mám nanho aj icq XD )
NO a pointa snažím sa preblémy riešiť sám ale priatelia alebo známosti su dvoležité v dnešnom svete aešte penaze ekd máš penaze máš šecko
Pises o nezom milovani a ked si predstavim puta a nezavezny sex tak to milovanie asi nie je. Milovat sa mozes len s milovanou osobou a ona chce len sex. Na tvojom mieste by som bol charakter a odmietol by som to. Si panic a urcite nim dlho nebudes ale lepsie je o to prist s obou ktora k tebe aj nieco citi, nez len vyskusat alebo mat nieco nezavezne.
Je uz len na tebe. To ci ma priatela alebo nie teba nemusi trapit. I ked by to aj trapilo ale ty nikoho nebalis. Nie je to tvoj kamarat ten jej priatel. A ked ti uz ona pisala, ze priatel nie je prekazkou tak to len sveci o tom aka je to cuza a uz s tobo by mi prislo zle. Takze verim, ze u teba vyhra zdravy rozum chlapce.
kokso rozoberáte tu fake V3nty - neviem čo si mám o tebe myslieť kokos, vždy píšeš strašne takéto veci, a potom zrazu sa raz olizuješ s holkou a hned si myslíš že je to láska, a keď zistíš že sa s tebou len zabávala a pokračovala u niekoho iného tak rozbiješ auto ale to je jedno.
Ja len tolko na vaše reakcie. Mne keby niekto pretiahol frajerku, tak aspon by som vedel, že nie on je kurevník a on by mal dostať na hubu, ale ona je kurva a nestojí mi za to. To akože čo tu kecáte tak vy by ste naložili típkovi, a tým by bolo po probléme ? To máte ale riešenia....
Citujem: "Na jednom nemenovanom znamom slovenskom chate (cete)..." to si hned mohol, že je to pokec... vsak kazda druha diskusia je o tom... no dobre teda kazda tretia...
A k teme... teda ak tu nejaka tema je... preco sa vsetko musi tocit okolo sexu??
@24 ved ja striedam holky...ale ta mi nejako dooka padla trošku viac: ) tak si ymslím žesato stáva ne Ale nebolo to len pri olizovani hovorila že ma ce ako dlho a taaq a ja že prečo ne nejaksom sa zalubil ..ale tot aka 15 minutova láska už je to gút ja som mal iba 3vstahy dlkše aj to amximálne emsiac čiže to svedší ovšetkom ne dva z 3 som ukončil ja ale toje jedno mne nezaleži čosiomne myslia cudzí ludia zležíi natom čosiomne myslia ludía ktorých mám svojim sposobom rad a zaleži mi annich
@22@v3nty -vies nie vzdy musi byt zbabelec ked posle niekoho ineho za seba.cisty priklad ti dam kamosa.nikdy nikto ho nevidel bit sa uplny flegmos a jeden chalan do neho asi pol roka rypal slovne a raz povedal daco co nemal kamos mu jednu utasil a chalan sa odtackal asi meter po schody a skotulal po nich dole a odvtedy bolo ticho
@24 security69 - tak ja som nenapisal ze by som ho zbil ja by som mu daco ine spravil pri com by som sa ho ani dotknut nemusel .to by bolo ponaucenie pre neho a pre holku rozchod v tom momente ako by som sa to dozvedel
sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex VSAAAAAAADE SAMI SEX sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex sex
ludia jebte na predsudky, strach a empatiu. jednoducho nech ju pojebe jak to chce. ked to niekto chce tak to chce a je to na nej... moj chalan kebyze ho podjebem (teda keby sa to dozvedel ) tak si to vyriesi so mnou a nie s tym chalanom pretoze ja s nim chodim a ja som ho podviedla... takze podla mna nieje o com.... heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja osobne nemam rad neveru!doslova neznasam.a nerobim to co nechcem aby bolo robene niekedy mne.tolko asi odomna
a ak chces svoje prve milovanie prezit so zadanou babou, musis sa rozhodnut ty, lebo asi z toho vztah nebude...
ale drzim palce, aby si si to uzil
NO a pointa snažím sa preblémy riešiť sám ale priatelia alebo známosti su dvoležité v dnešnom svete aešte penaze ekd máš penaze máš šecko
Je uz len na tebe. To ci ma priatela alebo nie teba nemusi trapit. I ked by to aj trapilo ale ty nikoho nebalis. Nie je to tvoj kamarat ten jej priatel. A ked ti uz ona pisala, ze priatel nie je prekazkou tak to len sveci o tom aka je to cuza a uz s tobo by mi prislo zle. Takze verim, ze u teba vyhra zdravy rozum chlapce.
Ja len tolko na vaše reakcie. Mne keby niekto pretiahol frajerku, tak aspon by som vedel, že nie on je kurevník a on by mal dostať na hubu, ale ona je kurva a nestojí mi za to. To akože čo tu kecáte tak vy by ste naložili típkovi, a tým by bolo po probléme ? To máte ale riešenia....
A k teme... teda ak tu nejaka tema je... preco sa vsetko musi tocit okolo sexu??
@24 security69 - tak ja som nenapisal ze by som ho zbil ja by som mu daco ine spravil pri com by som sa ho ani dotknut nemusel .to by bolo ponaucenie pre neho a pre holku rozchod v tom momente ako by som sa to dozvedel
a co sa tyka k problemu...nesiel by som do toho...
inak paci sa mi ze ty pises ze to chce s tebou natvrdo a ty s nou nezne