Baby!, akú značku použivate ? alebo ktorý je make up je dobrý že aj kryje aj dlho vydrží ?..Ja mám momentálne AFFINITON - je super,ale chcela by som zmenu
mne aknecolor vôbec nevydrží na xichte... kopec žien tu písalo, aký to je zázrak, tak som to kúpila a... a)hrozne neprirodzený odtieň, ako mŕtvola som vyzerala (nie že biely..ale...sivý!!)
b) obšuchával sa nenormálne, žiadny kontakt s tvárou, ani rukou si prejsť, ešte aj na mobil keď som telefonovala (wtf?!)
proste sračka, stojí mi na poličke
a ... ja mám Dermacol Matt control 18 hodín - kúpila som ho asi ...pfúúú možno rok a pol dozadu ?? .. a ešte furt ho mám pritom ho používam skoro každý deň, stačí ho trocha, skvele kryje, zjednocuje, drží fakt dobre...proste najlepší... keď dáš podeň podkladovú bázu tak aj dva dni by ti držal aj keď to už je pre vrchol lenivosti.. ale tak no super je
Nenosím pokiaľ nemusím, make up mi smrdí a cítim sa v ňom zabetónovaná i keď si ho dám máličko. Proste nie som na neho zvyknutá. A okrem toho, na mojej zlej bubákovitej pleti by vyzeral hrozne.
@amelia13 tým som začínala aj ja, ale rozhodne nie je dobré si ho dávať ako make-up na celú tvár...je až príliš hustý, všetko je sním dvakrát viditeľnejšie.
@kristina25 používam garnier roll-on na kruhy pod očami - je vynikajúci! Hlavne po fláme ho ocením A na zvyšok affinitone, už niekoľko rokov a som s ním spokojná.
btw, odporúčam Dermacol v zlatej tubičke. Keďže neviem nájsť svoj odtieň, miešam 208 a 213 a vydrží mi aj rok (a to sa maľujem asi každý deň) perfektne kryje, je vodeodolný a som s ním spokojná. Netrúfam si prejsť na iný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a táto istá téma tu bola aj včera!
b) obšuchával sa nenormálne, žiadny kontakt s tvárou, ani rukou si prejsť, ešte aj na mobil keď som telefonovala (wtf?!)
proste sračka, stojí mi na poličke
a ... ja mám Dermacol Matt control 18 hodín - kúpila som ho asi ...pfúúú možno rok a pol dozadu ?? .. a ešte furt ho mám pritom ho používam skoro každý deň, stačí ho trocha, skvele kryje, zjednocuje, drží fakt dobre...proste najlepší... keď dáš podeň podkladovú bázu tak aj dva dni by ti držal aj keď to už je pre vrchol lenivosti.. ale tak no super je
Ale mám od Loreal.
@kristina25 používam garnier roll-on na kruhy pod očami - je vynikajúci! Hlavne po fláme ho ocením A na zvyšok affinitone, už niekoľko rokov a som s ním spokojná.
btw, odporúčam Dermacol v zlatej tubičke. Keďže neviem nájsť svoj odtieň, miešam 208 a 213 a vydrží mi aj rok (a to sa maľujem asi každý deň) perfektne kryje, je vodeodolný a som s ním spokojná. Netrúfam si prejsť na iný