No ja mam momentalne Gabriella Salvete No. 1 a nestazujem sa....a ete k tomu je vysuvatelna a nie struhacia, co je plus, bo pri struhani sa mi to furt lame....kasli na ceruzku z Avonu!Kup si v drogerii, kde mas aj tester a vyskusaj na ruke, ja si vzdy urobim ciarku a pak po tom prejdem, ci sa rozmaze alebo da lahko zotriet, takto si pocmaram ruku a tu najcernejsiu a nerozmazanu si pak kupim
Ako tak pozeram, tak fakt sa tu dost casto objavuje ceruzka od Miss sporty, tak to tusim pojdem odskusat a asi si pojdem pocmarat ruku, ako mi radi Kiki.
Imnotprincess
No, ja vlastne nepouzivam ciernu, ale tmavo hnedu, pretoze ta vyzera prirodzenejsie a vlastne je aj tak dostatocne tmava. Ked mam ciernu, vyzera to trosilinku divne... Teda aspon na mne...
alebo si vyskusaj ceruzky z radov kozmetiky co ma dlhotrvajuci efekt...napriklad taky max factor...tade ak si ochotna investovat trocha viac...a este aj kozmetika od PUPA je dobra... drzim palce
Nie som si ista, ci som ochotna investovat do ceruzky na oci nejaku horibilnu sumu... Ale pojdem vyskusat a potom sa zbada, mozno mi to bude stat za to...
ja používam vysúvaciu ceruzku na oči od Oriflame, vydržala mi vždy dosť dlho. Ale teraz ju už asi prestali vyrábať lebo nebola v posledných katalogoch, škoda...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale inak je ta ceruzka velmo dobra...
S.i.m.a. :to mas teda pravdu,tie stare su akoze uplne kvalitka,aj ja som niekedy davno mala taku,ale uz nemam,a taka sa uz asi nikde neda zohnat,fnuk
Vase odpovede su fakt najvecnejsie zo vsetkych...
Imnotprincess
No, ja vlastne nepouzivam ciernu, ale tmavo hnedu, pretoze ta vyzera prirodzenejsie a vlastne je aj tak dostatocne tmava. Ked mam ciernu, vyzera to trosilinku divne... Teda aspon na mne...
Nie som si ista, ci som ochotna investovat do ceruzky na oci nejaku horibilnu sumu... Ale pojdem vyskusat a potom sa zbada, mozno mi to bude stat za to...
A som velmi zvedava na tu Miss Sporty...