Dievčatá, poraďte ktorý makeup sa vám osvedčil? Uvítala by som odpovede majiteliek podobneho typu pleti ako mám ja tj. mastná pleť (bez akné) takmer neustále sa lesknúca . Bola by som rada za tipy m. tak cca do 10 eur - samozrejme najlepšie by bolo z d
@puco90 nemám síce akné ale kedysi som mala a zostali mi jazvy po ňom
@evey nemam rada penové lebo mi ,,sedia" na tvarí, robia nepeknú masku a vysušu, ja som si všimla že aj napriek tom že sa dosť lesknem tak moja pleť lepšie znaša tekuté makeupy/krémové ako tie penové
tento veeeelmi odporucam ! Jemne zmatni je tekuty ziadna pena, velmi lahky na pleti a dobre kryje .. sestra mi ho hned ukradla a odporucila ho aj kamoskam a kazdemu sa pacil naozaj super je .. a este som pouzivala rimmel stay matte bol v poho ale ked si hovorila ze nemas rada penove .. teraz pouzivam a je naozaj skvely a vyzivuje plet, dobre kryje!
@nightmaree ten affinimat som mala možnosť 1x vyskúšať a celkom aj na mňa zapôsobil a uvažovala som že by som si ho aj kúpila ale neviem kde sa dá zohnať lebo som ho zatial nikde v drogeriach nevidela každopadne mam poci že ma dosť nízke krytie, ale aj tak sa po nom poobzeram
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@evey nemam rada penové lebo mi ,,sedia" na tvarí, robia nepeknú masku a vysušu, ja som si všimla že aj napriek tom že sa dosť lesknem tak moja pleť lepšie znaša tekuté makeupy/krémové ako tie penové
tento veeeelmi odporucam ! Jemne zmatni je tekuty ziadna pena, velmi lahky na pleti a dobre kryje .. sestra mi ho hned ukradla a odporucila ho aj kamoskam a kazdemu sa pacil naozaj super je .. a este som pouzivala rimmel stay matte bol v poho ale ked si hovorila ze nemas rada penove .. teraz pouzivam
a je naozaj skvely a vyzivuje plet, dobre kryje!
@caramelbiscuit ja sa o pleť staram a takisto ju aj poriadne hydratujem, to však ale neznamena že nechcem tvar aj zjednotit