Možno by ho tam nejaká baba odpanila. Keď už by nemal kde používať ruku. A to by bolo nebezpečné. Možno by mu mohli aj gule vybuchnúť z toho. I keď nikdy som nemal babu. A tam by boli aj baby a.možno by sa našla baba ktora by ho odpanila aby mi nevybuchli gule lebo ono sa to asi vracia späť
@thunderstorm@2 tak ale máš aj pravdu, veď byť tak dlho odlúčený, tak by som nevedel ako sa má mama, dom, či nepotrebuje pomoc, či je v dome čistota a či sú čisté podlahy. No a samozrejme ani téma nedostatku koláčov by mi nebola ľahostajná, a bola by na popredných priečkach, lebo ja milujem sladké, slané, chýbali by mi najmä pagáče. Tie som si musel kúpiť aj zrovna teraz, keď odchádzam z roboty a potreboval som utíšiť môj hlad ako vlk. Už teraz sa teším na tie cestoviny, čo som nejedol cez obednú prestávku, lebo som nestíhal a mal som školenie. Balil som vzorku, áno vyznieva to smiešne.
Múka by mi chýbala, o tom niet pochýb a vymenil by som za jahňatá, zabíjačkové špeciality a mäso, keď ho tak nejem na dennej báze. Aj za zákusky, aj tie by mi chýbali.
@lenkaska1@3 ja by som tam hľadal frajerku, ďalej išiel hrať samozrejme ako každý o tie peniaze a ukázal by som zručnosti. Ale farmárom týždňa by som nechcel byť, asi by som nemal rešpekt.
dotklo sa ma to velmi, nebudem klamat, lebo ja som tu dobremu cloveku nikdy neublizil a manipulantov z duse neznasam, prave naopak, vzdy som tu proti nim bojoval, vyhanal ich odtialto a ich obetiam sa snazil pomoct. to ti vela ludi aj dosvedci. ved ja sam som sa tu stal obetou manipulanta pred par rokmi. vsak ja sa este poriadne rozpisem pod moncinym statusom. kazdopadne beriem i toto na vedomie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Úplne vážne to myslím ale