Ahojte chcem sa spytat pre zaujimavost ci ste sa niekedy so svojim priatelom /priatelkou/ milovali spolu v izbe kde niekto bol (napriklad spal) a nevedel o tom ? My sme s priatelom skusali a islo to (spala tam segra v izbe) a je to celkom vzruso ten ad
dobre a teraz si predstav ze spis v tej izbe ty, šuká vedla teba sestra a ty sa zobudis a pocujes čvachtanie, vzdychy a neviem co vsetko este..dost neprijemne pre toho druheho cloveka..
ale to teba asi zrejmne nemoze napadnut, ze niekomu inemu to nie je pochuti...ze adrenalin.. jeblina
@daniella16 v jednej izbe sme spali asi osmy. 3ja boli tak namol, že by ich nezobudilo úplne nič, dvaja sme boli v "pohotovosti" kamoš s jeho čajkou mali všetko v paži a jeden sa pochechtával miešajúc si v hrnčeku vifónku ... ale mu bolo jedno
a ako vravím, nejak adrenalínové to nebolo, lebo všetci vedeli kto s kým a hlavne čo a mali pre to pochopenie
este nie ale na jednej chate som pocul suloz, ale vsetci boli tak spiti...vratane mna...ja som ani vstat nemohol a po chvili som aj tak zaspal, mne je to suma fuk
normálne tiež tam segra spala , potom si odbehla na vecko a potom sa vrátila a spala ďalej mi sme sa medzi tím tvarimi že sa len rozprávame náhodou to bola sranda .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale to teba asi zrejmne nemoze napadnut, ze niekomu inemu to nie je pochuti...ze adrenalin.. jeblina
Ale zazil som aj opacny pripad a doteraz si nahovaram ze to len kamaratka vzdychala zo spanku
Jedna chatovica... no comment
a ako vravím, nejak adrenalínové to nebolo, lebo všetci vedeli kto s kým a hlavne čo a mali pre to pochopenie
... chatovačka, čo ti poviem.