@Petika mam stale pocit plneho mechura a to aj ked sa "vycikam"-teda vzdy zo mna vyjdu tak maximalne 3 kvapky a dost..a ked som na WCku tak ma boli dost podbrusko...teta povedala,ze mam asi zapal moc.mechura...je sestricka tak s v tom vyzna a kedze je vikend tak pijem len urologicky caj a ak to neprejde tak v pondelok sup k doktorovi
@petronellka sestricka v rodine je najvacsi postrah
kazdopadne by si mala ist k doktorovi aj ked to prejde, preventivne, pretoze to nemusi byt len mocovy mechur..jedna kamoska si to nechala tak "prelezat" a mala az zapal maternice..
a dobre je vyhnut sa vsetkehmu kyselemu a pit ten urologicky caj + cistu vodu.. a hlavne pit vela...vacsinou ten zapal sposobuje bakteria, ktora sa rychlo mnozi a tym ze casto mocis, tak precistujes mocove cesty a nevytvaras jej prostredie na mnozenie..ak ta to bude boliet aj zajtra, tak chod na pohotovost..urcite ti daju nejake kvapky alebo nieco silnejsie ako caj...a potom urcite k doktorovi....
@petronellka kazdych 15minut , to je "este dobre"..ja som -ako som uz pisala- chytila v jeden vecer zachvat....alebo ako to nazvat..prosto zachvat....
tak sme s priatelom utekali o polnoci do non-stop lekarne, kde som si vypytala nieco velmi ale VELMI silne...teta v lekarni mi dala ROWATINEX...neviem ci je to dostupne aj na SR lebo mne to dali v cechach a ako je zname niektore lieky su tu na predpis a na SR nie, no kazdopadne ak ti daju to, tak to je dobry liek.. zabralo to ..
a odkedy som mala zapal, tak som viac na taketo veci nachylna preto prevencia-prevencia-prevencia a ak uz nastane tak to treba fakt preliecit, lebo...
a inak niektore urologicke caje sa mozu pit velmi malo, tak si skotroluj ci na krabicke nieje napisane nejake obmedzene uzivanie
mala som a liečila som to pila som na močové cesty bylinkový čaj a teplo som sa obliekala a prešlo mi to. Stale som chodila na WC a bola to bolesť jaj že bože, nikomu to neprajem, ale vďaka tomu čaju to prešlo a tomu som ráda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
jeen vecer som chytila az zachvat, kedy som chodila na zachod kazde 2 minuty-a to neprehanam!!!!!!!!!!!
nieje to sranda....odvtedy sa radsej poriadne obliekam...
a prejavovalo sa to castym cikanim a palenim pri konci cikania...
ako vies ze mas zapaleny mechur??-z tvojej otazky citim, ze zrejme nevies co mas zapalene...
co konkretne ta boli?
kazdopadne by si mala ist k doktorovi aj ked to prejde, preventivne, pretoze to nemusi byt len mocovy mechur..jedna kamoska si to nechala tak "prelezat" a mala az zapal maternice..
a dobre je vyhnut sa vsetkehmu kyselemu a pit ten urologicky caj + cistu vodu.. a hlavne pit vela...vacsinou ten zapal sposobuje bakteria, ktora sa rychlo mnozi a tym ze casto mocis, tak precistujes mocove cesty a nevytvaras jej prostredie na mnozenie..ak ta to bude boliet aj zajtra, tak chod na pohotovost..urcite ti daju nejake kvapky alebo nieco silnejsie ako caj...a potom urcite k doktorovi....
tak sme s priatelom utekali o polnoci do non-stop lekarne, kde som si vypytala nieco velmi ale VELMI silne...teta v lekarni mi dala ROWATINEX...neviem ci je to dostupne aj na SR lebo mne to dali v cechach a ako je zname niektore lieky su tu na predpis a na SR nie, no kazdopadne ak ti daju to, tak to je dobry liek.. zabralo to ..
a odkedy som mala zapal, tak som viac na taketo veci nachylna preto prevencia-prevencia-prevencia a ak uz nastane tak to treba fakt preliecit, lebo...
a inak niektore urologicke caje sa mozu pit velmi malo, tak si skotroluj ci na krabicke nieje napisane nejake obmedzene uzivanie