Spojením 3. a 4. možnosti by vzniklo nemal/a som inú možnosť.
Myslím, že raz sa tak pošťastilo ráno, keď som nechcel vstať z postele a dal som si paplón na tvár. Frajerka ma chcela prebudiť. Aj sa jej to podarilo =D
Co ja viem, to je ako keby som sa isiel potapat do juzneho mora bez takej tej kratkej komickej trubice na vzduch... jasne, ze je to mozne, ale urcite by som z celeho potapania nemal potom taku radost a podmorsky zazitok...
Nie,ale mesačné chodenie s chlapcom bez bozkávania áno On mal z bozkávania úplnú hrôzu..Nechcel mi to vysvetliť že prečo,stále nie nie nie a tak som sa s ním slušne rozišla.On sa nezastaviteľne rozplakal a doslova utiekol domov no a ja... Som si v ten deň vynahradila mesačný deficit bozkov
@h8u vieš čo ja ti neviem už ani že ako vzniklo toto zvláštne spojenie niečo také že : chcel by som s tebou chodiť..a vtisol mi do rúk takého plyšáka aj s čokoládou. a ja že: uhm..aha..no dobre teda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Myslím, že raz sa tak pošťastilo ráno, keď som nechcel vstať z postele a dal som si paplón na tvár. Frajerka ma chcela prebudiť. Aj sa jej to podarilo =D
ad @3 no my sa vieme s frajerkou bozkavat aj rano, aj po vytecnej zranici z cesnaku a cibule
@deniteni stačí keď ti poviem že Marek ?