noo takze mam maly problem z jednym dievcatom a neviem ako to riesit alebo neviem no........skratka ide o to ze som hrozne zblazneny do PC, praca s pc programovanie grafika atd. .........noo a jedneho dna som sa rozhodol ze zalozim forum ..... a jedno d
takze...bud si doved aj ty par kamosov, mozno sa hanbi sama na prvy krat, a ak nie,tak sa s nou skus porozpravat, ze to skratka myslis inac :' smiley: good luck
zober kamoša (prip. dvoch), a vysvetli im čo a ako - aby sa venovali čo najviac jej kamoškám .. a ty mal aspon akú takú šancu porozpravať sa s nou v klude
tak ,tak ako ti uz povedali vezmi si aj ty nejakeho kamosa... alebo sa jej spytaj ze ci pojdete ako sami alebo ci aj kamaratky bere so sebou a podla toho co ti povie tak sa zariad...
No tak ked si tak hrozne do nej buchnuty tak podla mna by si to mal pretrpiet...sak ved pojdete na kofolku odprevadite jej kamaratky a potom mozes ist odprevadit ty ju sam a dohodnut si dalsie stretko ale tak ze tam budete samy dvaja
piatok je zaciatok vikendu, takze to ma skoro kazdy uz nieco na plane.Mozno bola dohodnuta s kamoskami uz dlhsiu dobu a nechcela tvoje pozvanie odmietnut a neako to skombinovat.Takze ja by som tam sla sama, ved jej kamosky tiez niesu blbe a pochopia o co tam ide...drzim palce..:o)
Neviem ako si to preziiil, tak napisss !!! jak bolo ha??? mno na tvojom mieste berem jedneho kamosa co nema frajerku aby ti pomahal odputat pozornost od tvojej babenky, aby si sa jej mohol aspon trosku venovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
1, ist tam sam a risknut to, holka zrejme nechce ist sama (co uz, nikdy nechcu ist samy...)
2, ako posilu si tam vziat kamosa (ked je to fakt kamos moze sa posnazit dat vam priestor)
3, zrusit/pesunut to (neodporucam ak ju chces a presunutie ti tiez nepomoze lebo zas pride s kamoskami)
Vysvetlovat jej nemusis, ze to chces ako rande, zas tak sprosta nie...
k teme... sam s babami... chlapce, skapes od nudy...
Moze sa stat, ze tie baby aj ona, sa bude viac bavit s tvojimi kamosmi a teba by to potom mrzelo, preto odporucam prist sam
Ak by aj tak šla s tými kamoškami..nechoď tam sám..bo to dá zabrať zabávať a venovať sa tam viacerým babám súčasne..
Alebo som chlap?
neviem..
no a?podľa mňa je to super-aspoň nebude trápne ticho...medzi viac babami máš oveľa väčšiu šancu zabodovať
treba do priestoru hodiť dáke dobré hlášky atď
hlavne nech sa dobre bavia...ináč asi smola...
vsak ho zotrie po dlazke od nudy