no poznam sa dost dlho s jednym dievcatom ,, ktore uz dlhsiu dobu chcem,, sme velmi dobry kamarati ale ona zacala chodit s jednym chlapcom a ja potom som jej napisal ze ju chcem a dost ju to nastvalo ,, newjete preco ??? stale ked s nou pisem mi opakuje z
No boh nikdy nevie čo sa dievčatám v hlavach deje ale može to byť tak že ste fakt dobry kamarati a ma ta rada ako kamarata a nechce stebou vztah lebo keby ste sa nahodou rozišli tak by stratila aj dobreho kamoša a aj priatela .. a ved to poznate tie blá blá blá
No inac, neviem vsetko ale presneee toto sa mi stalo. Urobil som to viac menej vidieracskou metodou, ktora ale zabrala a s tym dievcatom som dodnes den, je tomu vyse 8 mesiacov a mozem povedat ze to fakt super, a strasne nam to klape. Bol som s nou velice dobry kamarat mozno nie tak dlho ako ty ale boli to nejake tie mesiace. Tiez my stale opakovala ze ma ma rada, potom si nasla chalana. Ja som jej napisal ze ju lubim atd atd... A tiez bola nahnevana a ze ma ma rada ale ze si nasla chalana a tak. Som jej povedal ze uz nemozem s nou byt kamarat, ze ju strasne milujem a ubija ma byt s nou kamarat, ze ma to nici ked ju vidim, viem ze ju milujem ale ona ma ma iba rada a ze by som sa ibna pri nej trapil keby som s nou nechodil... Navyse aj keby som s nou chcel byt iba dobry kamarat, znamenalo by to ze skor ci neskor by som si nasiel inu babu , a ona by mala chalan, ja babu a uz by sme na seba nemali skoro vobec cas, takze tak ci tak by to coskoro zaniklo. Jej to bolo luto, poslala toho chalana k vode, a povedala ze ma nechce stratit a ze to spolu vyskusame, a vyslo to Takze asi tolko by som ti s tym poradil, nerucim ze to tak funguje u kazdej, ale mne to vyslo. Lovu zdar
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme