vieš velke prsia nie je až tak niečo extra lebo čo by si z toho mala keby ti chalan nepozrel nikde inde len by furt cumel na to ake mas kozy?HMM,?? a ako ela ludi povedalo možno ti ešte narastu tak nemaj strach
ale inak - je to úplne fuk, či máš prsia ako čerešne alebo ako melóny, máš iné prednosti a tvojej láske to bude aj tak jedno...teda pokiaľ to bude skutočná láska...
aj ja mam...a?vies kolko to ma vyhod? nikde ti to nezavadzia....take ze akurat do ruky (to k tomu ze chalani radsej..) neni to to jedine co na tebe ludia vidia....
no a co budes robit s trojkami? bude ta nenormalne boliet chrbat z nich, drviva vacsina chalanov ti nepozrie vyssie ako na krk a budes sa ich chciet len zbavit. len si ich ty pohladkaj a podakuj im za to ze su take ake su....
Poviem ti jedno, ja nemam ani velke podla mna akurat su aj dost vacsie odomna a mam problem kupit podprsenku (blba velkost) a aj saty ak su dobre tam su male a ak cez prsia dobre tak inde su volne... takze je to len horsie.
máš 15 rokov to sa ešte len poriadne dostávaš do toho vývoja,,si myslím,,a nie si sama s malými prsiami a keď sa pozrieš,,tak aj dosť herečiek či speváčok nemá nejaké kozy,,s tým si hlavu nelám,,,sú aj horšie veci,,
Narastuu casom a ver tomu,ze keby si uz teraz mala tie 3-ky,ako by ta bolel chrbaat?strasne moc...a za par rokov este viac a viac.a uz by si hovorila uplny opak
Malá stimulácia vytvárania tkaniva prsnej zlazy, čize sa ti produkuje maaličko estrogenov, ktoré pomahaju na vyvoj prsnej zlazy. Skús jest viac potravín kde je vela fytohormonov...neboj sa oni dorastu ...
OH AKE PROBLEMY VED SU VELA DALSICH VECI V KTORYCH MOZES VYNIKNUT A KED SA TI NIEKTO SMEJE NECH VED ESTE PORASTIES A ESTE VED SI PREDSTAV AKO BUDES VYZERAT O PAR ROKOV KEBY SI MALA TIE VELKE PRSIA A O PAR ROKOV VYTAHANE A OCHABNUTE. NO NIE
Miluskaaa uplne s tebou suhlasim.aj ja mam stvorky.nemyslite si pls ze ked ma baba velke prsia tak nema(nemusi mat) rozum, ten s velkostou prs nesuvisi.
Moja krsná má veľké prsia a vieš čo by ona dala za malé resp. normálne? Chudina sa na nich stále sťažuje a to ma 28, jednoducho je vidieť, že mať nejaké 4rky nie je žiadna zábava...
no mne sa strasne pacia male prsia.chcel by som take dievca a mam stym aj problem si taku niejaku najst.vermi tie co maju teraz velke co skoro im budu visiet co ty ich budes mat stale pevne.nesmut mozes bit rada ze ich mas take.
úprimne som veľké prsia nikdy nemala a ani nebudem, pretože na to nemám predpoklady a ani typ postavy, ale nevadí mi to, práveže vôbec. Noa čo, je to niečo zlé? Ja si nemyslím, nikdy ale nebudem môcť pochopiť problémy » www.podprsenka.sk/5-najcastejsich... takýchto žien, budem môcť pochopiť len tie svoje a a tam občas sú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Vies neviem ako zeny ale mala by si byt spokojna s tym co mas. Si mlada mas 15 niektore maju velke ano maju aj 14 ale potom nevedia co zo sebou.
Muzovi ktory ta bude lubit bude jedno. ci budes mat take alebo hentake, proste jemu pojdeo nieco ine.
A dolezit je jedno. mas susku (vagina) tak v com je problem?
a babena, neboj, ony narastu. mam znamu, ktora mala dost plochy hrudnik a teraz ma uz dost dobre koz tiez az v 15 jej zacali rast...
a skutocnej laske to bude aj tak jedno
a ked ne tak
2 -- ked zacnes sexovat a pojdes na antikoncepciu ti uz urcite porastu
ale inak - je to úplne fuk, či máš prsia ako čerešne alebo ako melóny, máš iné prednosti a tvojej láske to bude aj tak jedno...teda pokiaľ to bude skutočná láska...
takže čakaj, kým čerešne dozrejú a porastú...
Mozno mas mensie prsia,ale tak to kompenzuj rozumom a neboj chalanom to vadit nebude.
Reci od debilov,typu si plocha apod. si nevsimaj su ubohí...
Proste je to tazke,zvlast v tvojom veku,ale treba sa naucit s tym co mame.
Turn negativ into positive
Vies kolko dievcat s velkym poprsim by malo rado mensie,nie je to len o krase...
Proste ukaz,ze sice mas male prsia,ale si zmierena s tym,kazdy sme nejaky... presad svoje dobre vlastnosti a spravni chalani to ocenia,neboj.
ja tiež nemam prsia... ale trojky mat nikdy nechcem... nejsi sama čo ma take komplexi...
ale prsia rastu do takej dvaciatky tak ti možno ešte narastu čo sa bojiš
Ja chcem mat znovu take pekne plne dvojecky ako som mala predtym.... fnuk fnuk....
Ale ty sa neboj, este ti podrastu a ak aj nie, je dost chalanov, ktorym sa pacia male prsia.
A aj tak chalan, ktory by ta chcel len kvoli prsiam ti zato aj tak nestoji.
ide o to, ze ak ma baba male kozy, neznamena to, ze sa nevie obraciat v posteli..prave naopak
ale ak ma chalan maleho curaka.. nu ma mnohonasobne vacsi problem
a ps- mash 15.. co si chcela aby ti narastli v 10?
Aj ked uprimne, ja by som asi nechcela mat tiez male prsia, som rada, ze mam take ake mam.
urychlit sa to neda,bohuzial
usmej sa a netrap sa tym