najvacsia chujovina jaku som videl bola ked si zacal v anketach oznacovat jednu moznost dvadsatkrat -.- jak keby si graf rovno splachol....ak to mienis robit aj nadalej tak skor ci neskor za to aj tak dostanes ban tak asi tak....radsej si zaloz par sprostych fake ankiet s odveci moznostami jak toto
Takže.. Tvoj nick poznám a keď si ho predstavím, zjaví sa mi proste človek s príjemným a inteligentným vystupovaním, teda... Neviem konkrétne o veľa veciach, ktoré by sa mi s tebou spájali, ale viem, že sa mi s tvojim nickom spája len to pozitívne.
A dobrého sa všade veľa zmestí, preto by si mal ostať, než to tu úplne zaplavia trápni sedláci s "hrozne vtipnými" názormi, ktorí na seba potrebujú upútať pozornosť
Nerozumiem... Ak cheš pokračovať, pokračuj. Pozeráš len na čísla. Ale nevidíš ďalej. Niekto hlasoval aj za teba a to, že ich je menej ešte nie je dôvod na koniec. Ale ak naozaj chceš skončiť tak to sprav. Ale urob to z vlastnej hlavy a nie preto, že niekto sa zabával a hlasoval proti tebe. Dúfam, že sa rozhodneš tak aby si to neskôr neľutoval.
Ide mi o to, či vôbec má zmysel tu ostávať. Prečo tu ostávať, keď väčšina to nechce? (neviem, možno s tým bude mať čo dočinenia aj melanchólia z toho, že som dneska skončil ZŠ a v tom, že som sa prakticky s nikým nerozlúčil, no ale aj tak...) Viem pár ľudí zahlasovalo aj za áno. No, ale čo už. Ak niekto bude chcieť, môže ma skontaktovať aj na iných komunikátoroch (o čom ale silno pochybujem). A je tu aj možnosť, že sa po pár rokoch na BIRDZ vrátim.
tieto úžasné teatrálne akožeodchody mi vždy liezli na nervy, je to vrchol trápnosti. keď sa ti nepáči, tak sa sem už neprihlasuj. načo doboha o tom zakladáš ankety a pýtaš sa na to cudzích ľudí? na ich názore predsa nezáleží. v prvom rade to už nebaví teba, tak choď preč. ak strašne potrebuješ pomasírovať ego, a počuť, aby si ostal, tak sa to spýtaj svojich "kamarátov". úbohejšie od tohto je už len napísať blog o tom, ako birdz upadá.
takých ako si ty tu už bolo a bude. to mi môžeš veriť, som tu zaregistrovaná už dosť dlho. asi si si ma nevšimol, lebo už ma to tu veľmi nebaví, ale akosi som o tom zabudla verejne prehovoriť.
Nemal by si sa riadit nejakou anketou... Vela ludi dalo nie uz len z principu, ze si sa spytal takuto otazku. Ale pokial ta to tu uz nudi a nechces sem chodit, to je ina vec
bohužiaľ neviem kto si ale je mi ľúto že si to nevieš rozmyslieť sám a potrebuješ debilnú anketu. i keď každý vie správnu odpoveď len ju nechce vysloviť.
Vies ono to vyzera ze sem prispievas blogmy realizujes sa a mas drsny vplyv na komunitu birdzu... Nevravim ze ja som lepsi od teba, ale kebyze chcem odist tak sa na to nikoho nepytam len sa rozlucim, takto chces na seba len uputat pozornost, skus to neicim inym...
Myslím,že je blbé pýtať si v tomto radu. Veď predsa je len na tebe či ostaneš alebo odídeš ! To sa v tomto mieniš radiť s inými? Hmm, čudné ale dobre rob si čo chceš....Dala som ti nie, pretože občas by som sama sebe najradšej zakázala prístup na túto stránku či už iné stránky podobné tejto. Mám pocit, že ma niekedy fakt dosť oberajú o čas, ktorý by sa dal určite využiť dostatočne lepšie...No tiež je pravda, že každý by sa mal vedieť obmedziť v takýchto veciach. Ja ale niekedy ozaj nedokážem - birdz je návykový!!! .. No ale opäť k danej téme : Už len keď sa pýtaš či odísť tak asi nie si celkom spokojný svojou prítomnosťou na birdzi..či?!...Pretože neviem kto by sa pýtal na názor iných v takejto veci , keby sa mu tu páčilo a chodil by tu rád.
Toto je maximalne trapne nic v zlom, ale naco je toto dobre?? teraz chces akoze pocut veci ako: A preco odchadzas? Nechod! Bude tu nuda bez teba... alebo daco podobne??
Ked chces odist, odid a nemusis to robit "verejne" aby si vsetkych o tom informoval, lebo inak by si to nikto sam asi nevsimol...trapas.
@kurope doteraz si sa mi zdal fajn, ale po tejto ankete mi pripadáš divný, to sa spolužiakov v škole pýtaš akej farby tričká si máš zobrať na druhý deň do školy, a keď ti 60% spolužiakov zo srandy povie, že máš prísť nahý, tak prídeš nahý?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
@etelnair
Nemám v pláne to robiť naďalej, len som skúšal, či to naozaj funguje...
A dobrého sa všade veľa zmestí, preto by si mal ostať, než to tu úplne zaplavia trápni sedláci s "hrozne vtipnými" názormi, ktorí na seba potrebujú upútať pozornosť
bez urazok a bez vsetkeho..
ak fakt poterbujes mienku inych aby si tu ostaval je na case pohnut vlastnym rozumom and MAKE THE DECISION BOY!!!! Grow up!
ked sa ides v*srat taktiez sa pytas na radu ci mozes?
ten kto zalozi takuto anketu ci podobnu by mal dostat trvaly ban, nech ho ta dilema dlho netrapi...
Dovidenia.
@admin ak sa ti chce zmaž to (už je to bezpredmetné)
Nerozumiem... Ak cheš pokračovať, pokračuj. Pozeráš len na čísla. Ale nevidíš ďalej. Niekto hlasoval aj za teba a to, že ich je menej ešte nie je dôvod na koniec. Ale ak naozaj chceš skončiť tak to sprav. Ale urob to z vlastnej hlavy a nie preto, že niekto sa zabával a hlasoval proti tebe. Dúfam, že sa rozhodneš tak aby si to neskôr neľutoval.
Ide mi o to, či vôbec má zmysel tu ostávať. Prečo tu ostávať, keď väčšina to nechce? (neviem, možno s tým bude mať čo dočinenia aj melanchólia z toho, že som dneska skončil ZŠ a v tom, že som sa prakticky s nikým nerozlúčil, no ale aj tak...) Viem pár ľudí zahlasovalo aj za áno. No, ale čo už. Ak niekto bude chcieť, môže ma skontaktovať aj na iných komunikátoroch (o čom ale silno pochybujem). A je tu aj možnosť, že sa po pár rokoch na BIRDZ vrátim.
Posledný komentár.
Dobre tak ešte jeden.
@27
tieto úžasné teatrálne akožeodchody mi vždy liezli na nervy, je to vrchol trápnosti. keď sa ti nepáči, tak sa sem už neprihlasuj. načo doboha o tom zakladáš ankety a pýtaš sa na to cudzích ľudí? na ich názore predsa nezáleží. v prvom rade to už nebaví teba, tak choď preč. ak strašne potrebuješ pomasírovať ego, a počuť, aby si ostal, tak sa to spýtaj svojich "kamarátov". úbohejšie od tohto je už len napísať blog o tom, ako birdz upadá.
takých ako si ty tu už bolo a bude. to mi môžeš veriť, som tu zaregistrovaná už dosť dlho. asi si si ma nevšimol, lebo už ma to tu veľmi nebaví, ale akosi som o tom zabudla verejne prehovoriť.
hlasovania sa zdrzujem...
Ked chces odist, odid a nemusis to robit "verejne" aby si vsetkych o tom informoval, lebo inak by si to nikto sam asi nevsimol...trapas.
Takže koľko ľudí na túto prieskumnú anketu naozaj skočilo?
1.