Baby pomôžte mi... väčšinou dostávam menzes ráno, resp. počas spánku ale stalo sa mi že som ho dostala v polovici dňa.Zajtra alebo v priebehu troch dní ho mám dostať a bojím sa že sa to stane práve keď budem na kúpalisku.Ako sa mám poistiť?
Dávať si "nasucho" tampón ? Myslím že to nie je dobrý nápad... Buď nechoď, alebo to riskni. Zober si na kúpalisko tampóny a keby si cítila alebo zbadala že to máš, tak výjdeš von..
Na tampónoch fungujem bežne, ale dávať si ho len tak nie je podľa mňa šťastné riešenie.
Alebo nechoď na kúpalisko, alebo si so sebou zober "inštrumenty", veď pocíti, keď to dostaneš, nie? Prípadne to uvidíš vo vode V každom prípade ja sa zobudím aj z hlbokého spánku a viem, že som to dostala, neviem ako to máš Ty...
@linka71 ked viem, ze niektoru noc dostanem asi ( som u niekoho napr ) a nechcem riskovat nehodu tak si ho dam... aj ked ma to moze vysusit... dam si ten najmensi a rano letim na zachod, ze ci naozaj ... ist na kupalisko alebo nie ... no chod a sleduj sa.. neviem ci mavas PMS nejake priznaky predtym alebo nie ...
aj ja som tak raz mala dilemu a bolo mi blbé len tak si ho proste dať, keď nemám...
a nakoniec som to riskla, nedala som si ho a sledovala som sa. Na druhý krát som si ho dala, lebo ma nebavilo stále byť v tom napätí a nezdalo sa mi, že by mi to nejako uškodilo... Je to na tebe, v oboch prípadoch riskuješ.
Ale ak sa rozhodneš si ho dať, tak odporúčam určite menší.
dávať si tampón aj počas krámov je dosť debilná vec...aj keď reklamy sú plné viet ako "odporúčajú slovenskí gynekológovia" ...je to blbosť,pretože môj otec je gynekológ a tvrdí,že nie je dobré používať tampóny..jasné,raz za čas, keď si to situácia vyžaduje - tak je to v poriadku...a v tvojom prípade? takto "na sucho" určite nie..ako už bolo spomenuté,vysuší sa ti sliznica a si v háji
Nieže by som tu chcela robiť nejaké reklamy...ale ja som tiež nemohla fungovať len s dákou vložkou, vždy som sa bála, že...by to nedopadlo dobre Len tampóny mi prišli vždy také..nechutné, kopa vaty...neprišlo mi to proste dva razy hygienické...A teraz mám celkom dobrú vecičku- mooncup- menštruačný kalíšok. Stojí viac, je zo silikónu a vydrží pár rokov, keď sa riadne čistí, ale nehrozí žiadny toxický šok, kopa bordelu, pretečenie ako pri tampónoch a môže sa dať aj kľudne na noc...až na to, že je to skôr už pre tie, čo nie sú panny.
komentáre tipu ,,a si v háji lebo ti to vysiší sliznicu ked si to este nedostala,, vobec nepočuvaj... ženy to robia bežne.. daj si tampon pre istotu.. nepoznam babu ktora by to aspon raz v živote neurobila a všetky su ešte zdrave a sliznicu maju v poriadku
No práve ste vypísali všetky pre aj proti kvôli ktorým som sa nevedela rozhodnúť Ale bolo by to naozaj až také zlé keď by som si dala teraz po prvý krát ,,nasucho" ten najmenší tampón?Však nie?...Nakoniec som šla bez neho... trochu riskantné ale konečne je pekné počasie takže som proste kúpalisku neodolala
A k veci nvm rob co chces, ja mam vzdy na krizoch taky divny pocit asi den alebo par hodin pred tym ako mam dostat kramy, takze ked ma to zacne boliet naobed, tak vecer si dam tampon a ked sa rano zobudim, zistim ze to bola dobra volba.Alebo ked ten pocit nemam a mam dostat kramy vecer, tak zakonite sa zobudim predtym nez by som si zajebala postel, to proste..samo od seba
@plutvonozceakrivozubky no ja neviem kde bývaš ty, ale v Košiciach bolo včera celkom pekne A máš to fakt dobré že vieš kedy to dostaneš, ja nemám to šťastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale tiez odporucam, asi radesj nechodit
Alebo nechoď na kúpalisko, alebo si so sebou zober "inštrumenty", veď pocíti, keď to dostaneš, nie? Prípadne to uvidíš vo vode V každom prípade ja sa zobudím aj z hlbokého spánku a viem, že som to dostala, neviem ako to máš Ty...
..kvak..
a nakoniec som to riskla, nedala som si ho a sledovala som sa. Na druhý krát som si ho dala, lebo ma nebavilo stále byť v tom napätí a nezdalo sa mi, že by mi to nejako uškodilo... Je to na tebe, v oboch prípadoch riskuješ.
Ale ak sa rozhodneš si ho dať, tak odporúčam určite menší.
do tretice všetko dobré
@chabi Keby nie sú tampóny, ja by som bola mŕtva asi, toto mi nehovor ani zo srandy..
Ďakujem za rady
kde to žijem?
A k veci nvm rob co chces, ja mam vzdy na krizoch taky divny pocit asi den alebo par hodin pred tym ako mam dostat kramy, takze ked ma to zacne boliet naobed, tak vecer si dam tampon a ked sa rano zobudim, zistim ze to bola dobra volba.Alebo ked ten pocit nemam a mam dostat kramy vecer, tak zakonite sa zobudim predtym nez by som si zajebala postel, to proste..samo od seba