Z mojho vlastneho compu mi nikdy nechce najst Birdzko...vsetky ostatne stranky bezia v pohode, ale birdzko mi nikdy nenajde...som ho mala zapnute ked bola burka a vypadol net...alemala som aj dalsie tri stranky a tie teraz bezia v pohode....v com moze byt
Pri castom refresh alebo ked sa odhlasim a potom stlacim Forum a uz mi cita a cita a neprecita nic. Ja uz z pripojenim nemamziadne starosti. mal som zavireny PC. Mozno je aj tam chyba. ved virus je mrcha vec
Keby mi neslo nieco tak by som kontaktoval ako sa to povie mam to na jazyku ale v prstoch . toho kto ta pripojuje no iba toho a v com je problem. Alebo je preplneny server. Kedze uz kazdy len BIRDZ
jedna vec..nepiste mi kasko kaska je nas kulturny dom a ako casto? mne doma birdzko nejde nikdy....ted som u kamosky...a normalne mi napie ze chyba, pripojenie zlyhalo jak jed vam nejde net.....detail je ze setky ostatne stranky idu..a mam operu aj explorera a skusala som cezobidve a nejde...a ani s tym refreshom to nejde....aj cez google som skusala ze najst birdz a tak..ale nejde....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Aky mas internetovy prehliadac? Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari alebo newem?
Hm, ked ti nejde BIRDZ, ako si pridala toto forum?
Keby mi neslo nieco tak by som kontaktoval ako sa to povie mam to na jazyku ale v prstoch . toho kto ta pripojuje no iba toho a v com je problem. Alebo je preplneny server. Kedze uz kazdy len BIRDZ
To ze mi neotvori birdz sa stava aj mne a staci refresh (F5) a hned to ide ako ma.. Toto sa mi stava len na FF