ahoj, no myslim, ze ta docasna abstinencia je fakt dobry napad, ale pamataj na to, ze vsetko je v hlave. takze sa skuste niecim nastartovat, urcite mate kazdy svoje tajne priania, ktore ste vzdy chceli vyskusat, ale bali ste sa alebo hanbili, tak bezte do toho. taktiez predlzovanie predohry zvykne dost pomoct, alebo sex niekde, kde vas mozu nacapat, to je fakt velke afrodiziakum
tam moze pomahat aj sexualne pomocky bic ale nie to by bolo uz sado maso. experimentujte viac. to maznanie by bol dobry napad od chavez - a. Alebo skuste navstivit aj sexuologa. Moze vam obidvom pomoct. Po pripade sa skus partnera spytat aj na to co on pozaduje a co pozadujes hlavne ty vo svojich snoh. Ono casto je aj to, ze partnery si medzi sebou taja svoje sny co chcu a potom to tak aj vyzera, ze su zo sebou nespokojny. Ale lubia sa a nic nepovedia
nech ti ho kupi. A samosky mensich velkosti ako je jeho pohlavny ud. Samosky ak chces daky velky tak sa necudujem, ze ho neche kupit. Ak ti ho nekupi, tak mu povedz. ze nebude tutu mutu a nic. a bude spat na zemy. A mas to.
A mozno ti ho neche kupit aj pre to, ze mu bude luto, ze on dokaze lepsie uspokojit ako on sam ktovie
hmm no napadlo ma ze napr. ked pojdete spolu niekde von medzi ludi kde nebudete mat sukromie a tak, tak ho skus drazdit pohladom alebo mu len tak prejdi po stehne nenapadne smerom hore( alebo on tebe) ja neviem zasepkaj mu nieco pikantne do uska...a mozno sa budete ponahlat domov a...
Marco, ale to je od vas sebecke, lebo nejde len o to, co chcete vy, ale aj o to, co chceme my... a tak, chalan by sa mal sustredit na to, ze babe sprijemni sex, a nie superit s vibratorom...
Lucka9, a co teda chcete? Chlapa, alebo vibratory? Ak vibratori,tak potom mozu zeny kupit muzom tu spominanu gumovu vaginu a chlapi teda nech kupia zenam vibratory a nech sa uspokojuju sami Ziadny chlap sa nebude na teba pozerat ako sa robis s niecim umelym..alebo teda bude, ale nebude ho to bavit vecne. Ak by si mal vybrat medzi pozeranim a priamo zapojenim do sexu so svojim kamaratom, tak co myslis, co by si vybral?
no jasne, ze som skusala sex na verejnejsich miestach, preto ho vrelo doporucam. napriklad raz sme boli v jednom podniku aj s partiou kamaratou a stretla som sa s nim na zachode, bo tam mali damske a panske zachody spolocnu predsien, no a nejako sme sa zacali bozkavat a taaak a zrazu ma zatiahol do kabinky, ti poviem to bolo vzruso a este vacsie ked nam tam potom vpadol jeden jeho kamarat, nikdy nezabudnem na jeho pohlad
som si spomenula, ze jedna kamaratka mi vravela ako to robila v jednej zo skusacich kabinkach v tescu, len toto je na mna uz trosku moc, ale mozno aj to raz bude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
...abstinovat nejaky cas, to je asi ako dlho?
A mozno ti ho neche kupit aj pre to, ze mu bude luto, ze on dokaze lepsie uspokojit ako on sam ktovie
Peter piper nie, nesuhlasim...
A vsak co sa boji,ved ho pouzivajte spolu,ako sucast predohry...
Lucka9,19 rocna,19x prihlasena...
Lucka9,19 rocna,19x prihlasena... jee, to som nevedela xi, inac je to moje oblubene cislo... to uz aby som sa nikdy neodhlasila
Ja som napriklad raz mojho byvaleho vydrazdila k smrti s lizatkom
Vo fast-food shope plnom ludi o tretej rano...
... to som zvedava ako skonci moj pribeh (ak nejaky bude)
Sice je pravda, ze sa to da zahrnut do sexu, ale tak vsetci chlapy nechcu, aby sa im do roboty miesal nejaky umely cowboy
a to, že je rival, to je haluz ved umelá vec ťa nikdy nepobozká, nepohladká a všetko okolo, čo aspoň ja osobne, k sexu veľmi potrebujem.
s tym vibratorom by som to nebral tak tragicky ako vsetci chalani naokolo, ved vibrator ti travu na zahrade nepokosi...
Husky, si spravny chlap!