takto. Tie čo zakladá revival sú dobré. Vtipné, možnosti sú dobré, jednoducho fóra na úrovni. Ale tieto ostatné čo vidím že zakladajú iný užívatelia..... Tak také len a len mazať. A keďže sa to nedá takto selektovať, tak asi jedine mazať.
hmm, ono z "pravidloveho hladiska" to ma aky rozumny dovod na zakaz? ... ked sa mozu zakladat fora typu "Co si myslite o Justinovi Bieberovi?", "Co si myslite o Vilovi Rozborilovi?" a pod., preco by nemohli byt fora o uzivateloch na birdzi? ... tamto su tiez taki isti ludia ako uzivatelia na birdzi, len su svetovo ci slovensky znami a uzivatelia na birdzi mozu byt "birdzovo" znami ... neviem ci sa uplne pochopi pointa toho co som chcel napisat, ale keby sme sa mali drzat nie etikety a nejakych "ludskych" pravidiel, ale praktickych a logickych, tak tie fora len polozia normalnu otazku ohladom cloveka, ktory je verejne registrovany na portali socialnom a prezentuje sa nejakym sposobom a ludia na tu otazku odpovedaju ...
@matwejo ono keď sme pri pravidlách (tak pri pridávani ankety/fóra) je vpravo čosi takéto "3. Nesmieš nikoho urážať, nezakladaj témy, ktoré by urážali konkrétnych ľudí, náboženstvo, etnické skupiny, menšiny či adminov, moderátorov, tvorcov alebo sponzorov tejto stránky..."
Tie sa opicia po mojich tie by som mazal, lebo su take obycajne a nijake. A ja voci nikomu nie so zanieteni, nikomu som nedaval vyslovene len zle moznosti a snazili sa byt moznosti aj vtipne... nikoho som neurazal, len som nahlas napisal o ludoch co si o nom INI myslia (cize to nie len moj subjektivni nazor). Dochadza tu ovela k vacsim ohovarackam a kydom na ludi a moje ankety su minumum z hladiska urazlivosti... zamyslel by som sa trochu, akoze.
Ale ako vidim birdzovska vacsina sa boji zrejme pozriet pravde do o oci a nechcu sa zamysliet sami nad sebou :/
ja na to nevidim dovod , ja o nikom nebudem pisat ze je kkt ani nic podobne a ten kto take nieco pise je sam kkt a keeby bola takato diskusia o mne urcite by som sa neurazal na nic co by o mne napisali ludia
@admin stale tam nevidim problem, formulacia cez ziadne vykrutky nevylucuje zalozenie temy s nadpisom "Co si myslite o matwejovi? (uzivatelovi birdzu)" - nie je tam urazlivy ton, nadavka, hanenie, degradacia ani nic ... zakladatel temy nenesie zodpovednost za urazlive prispevky uzivatelov, nie? ani ich nijak nadpisom neviedol k tomu,
stale idem na to len analyticky a nie "etiketou" a pod., rspkt "statistika" je proti, ze ano, pri takych temach su urazlive prispevky, ale nie je to problem zakladatela, ale uzivatelov ako vnimaju prezentaciu toho konkretneho uzivatela, alebo ako sami prezentuju ...
teda ukotvenie pravidla mazania takychto for do "pravidiel" ci "cinnosti automatickeho charakteru" bude jasne dane statisticky a samozrejme, nie je to krok hodny odsudenia, ja osobne to chapem, aby sa predchadzalo integrite komunity ci integrite urovne z hladiska toho, ze prevadzkovatel portalu nema zmluvy s uzivatelmi, moze takyto krok kludne spravit ...
@admin smutne, ze to urazanie sa tika len for, ked uz. ako som hovoril, uraza sa tu vsade, staci kuknut fotky a rozne blogy. to je akoze normalne, pan admin? ja tu nikoho neurazam.
naoapak, myslim, ze by moje fora trochu uvedomili a zobudili birdzakom ku zakladom slusnosti, lebo tu ziadne nie su
@admin ale to sa malokedy podari. je to viac-menej nemozne. vzdy sa najde niekto kto sa urazi. ci to bude forum o jeho oblubenej celebrite alebo o tom danom cloveku.
pokial cele forum nebude myslene ako vysloveny utok voci osobe, zda sa mi to byt prehnane. ako niekto vyssie pisal, kazdy chce svojich 15 minut slavy a ked sa prihlasi na verejny portal, nemoze cakat ze ho budu vsetci milovat.
nerobim nic zle, len nastavujem zrkadlo a moje moznosti co ponukam v anketach kombinujem so skusenostami, akou sa prezentuje dany uzivatel plus s moznostami davoveho pohladu na neho. myslim, ze niektory si tu ani neuvedomuju, ako hrozne sa tu prezentuju a ako hrozne na ostatnich posobia a nikto im to ani nepovie a ani nenaznaci. netreba sa bat pravdy a nejsme v triede na zs, ale na internete, teoreticky sa rozpravame o anonymnych ludoch. urazat sa na veci z internetu, pricom mozu danemu cloveku len pomoct v sebazdokonalovani a trochu zocelit pohlad na seba, je trochu mesuge.
nikto tu nie je slusny, staci sa pozriet na reakcie istich uzivatelov... a na mna sa krici?! preco na mna? su to ovela horsie utoky, ako moje ankety. cim sa to lisia od reakcii vo fore? forum tvoria predsa ludia, nie ten, co ho zalozil... mate napravnu osobu, pan admin, nespravnu. robite poriadky tam kde netreba, vsetok skutocny bordel tu prehliadate a ignorujete ho-
inak to dodrzovanie nenadavania adminovi a podobne, to tiez sa na to az tak nehladi, ked si tu par uzivatelov davalo statusy ako : abaffy ty kokot a taketo..
@revival Je fajn, že sa cítiš ako niekto kto tu ide verejne osvietiť osadenstvo. Ale, čo ti to právo dáva?
Po druhé, toto fakt nie je nastovavanie zrkadla čo robíš a je jasné že to nerobíš pre to, ale pre pozornosť ešte mi povedz, že aj tie žvásty v blogu o tom ako tamtá nemá nahé fotky a tamta ma riadne prsia je nastavovanie zrkadla.
Ďalšia vec- doteraz boli tieto fóra mazané, nie je to trošku nefér voči tým, ktorým už boli zmazané? K tomu si nechcem predstaviť čo to tu bude na fórach, keď sa to povolí a a nie len ukrivdený sa pustia do trollovania
ale aj to co napisal @mm47 je kruta pravda...neslusne fotky sa nemazu, neslusne blogy sa nemazu...aj o tych nackoch som tu uz nieco zahliadol a nikoho to netrapi ale zato fora ktore by tu aj byt mohli tu uz nejsu...
asi sa uz @admin nakazil niektorymi ludmi ked zaklada taketo nikam neveduce ankety...akurat co ho tu vsetci riadne zjebu
Má byť o tomto fórum? Ak má niekto záujem o niekom niečo napísať môže to urobiť v ľubovoľnej téme alebo do odkazovača. Možno prvé dve boli vtipné ale teraz to už preháňajú a je to trápne.
@karlotiskot viem ti tu ukazat kopec inych horsich sexistickych reci, uzivatelov, ktori su na to zamerani, ktory kazdej babenke komentuju ako by ju omrdali, pod mnohymi fotkami sa taketo reci daju najst. je tu mnoho uchylov, mnoho pedofilov dookonca. stala je mi vtipne, ze na mna sa tu krici ze som najhorsi.
blogy su len recesia, je smutne ze si to nepochopil. a prosim ta, myslis, ze ak napisem do minusu, ze nema ziadne nahe fotky, ze ich dievcata v momente nafotia a hodia sem? tie mudrejsie sa na tom zasmeju, alebo to odignoruju. urazat sa na internetovi text je moc a riesit to este vac. ja to vazne nemyslim, ale predstav si, ze hentie individua ano.
ja len mam pokrk tohto systemu na birdze, tolko skrytej a stvrdnutej spiny sa tu len tak niekde nevidi, pristup admina a jeho prisluhovacov, ktori si myslia ze mozu vsetko a zbytok birdzu si moze ist piskat. admin ma dvojiti meter, zatial sa to len zrkadli na niektorich miestach, ale coskoro to uvidite vsetci.
mažeme neslušné fotky mažeme denne (a žiaľ niekedy nejakú prehliadneme nechtiac), asi 20 náckov je zablokovaných (a určite nejakí sú o ktorých nevieme).
problém je, že používateľ nájde nejakého nácka a povie, že my ich nebanujeme (to že je iných 20 náckov už dávno zabanovaných, to nevie). uživateľ nájde erotickú fotku a povie si, že admini sa flákajú, nič nezmazali, to že v ten deň sme zmazali napr. 50 erotických fotiek nikto nevie (lebo už sú zmazané)...
poslednú dobu sa rozmohli fóra o nejakom používateľovi, pýtame sa, či chcete, aby sme ich mazali, alebo nie... len sme chceli spoluvytvárať pravidlá webu...
@revival Tieto dievčence si sem dávajú svoje fotky samé a dotyčný len využívajú možnosť sa vyjadriť. Nech sú tie reči akokoľvek nechutné,každá z nich má právo si tie komenty vymazať. Ja netvrdím o tebe, že si dáky sexistický úchyl, len, že to čo robíš nie je nastavovanie zrkadla ale mútenie vody
Myslím, že momentálne si sám dotknutý istým internetovým textom a riešiš ho a to len vyjadrujem nesúhlas s tým čo robíš.
Zasa sa ťa spýtam- čo dáva práve tebe právo to tu rieśiť? Áno je tu veľa špiny, lebo všetci sme len ľudia, máme svoje klady aj zápory, jebeme sa tu do riti a pićujeme na seba vo fórach, pod blogmy, pod fotkamy, ale kto si ty, aby si sa nad to odrazu postavil a mieril postupne na ľudí a v tvojej réžii sa im nastavovalo zrkadlo?
Inteligentny clovek sa neurazi len preto ,ze niekto kto je tu anonymne o nom zalozi forum, kde je polovica moznosti jasne citatelna z prejavovania sa danej osoby na birdzi.... radsej by ste mohli riesit fora, ktore sa tu opakuju aj dvakrat do dna, o tom ci moze byt holka tehotna, ked ju este nikto nepretiahol a tak podobne... a ked uz sme pri urazani tu uraza kazdi kazdeho takmer v kazdom fore, alebo pod fotkami ...
@karlotiskot a kto si ty, ze mi tu kazes? kto si ty, ked sa ma pytas kto som ja a co si to dovolujem? kto si ty, ze potrebujem snad tvoje pozehnanie?
ja nechcem zit v prehnitom odpade, oblubil som si tuto stranku a prirastla mi k srdcu, ty si tu zi, picuj ako chora vrana, ja sa tu staviam prave proti takym ludom, co sa takto spravaju akoby sa nevedeli vpratat do koze a ludi, ktori sa ich este zastavaju. sam picujes ale ked ja ti zacnem, uz je ti to neprijemne. vidis to? nechces sa pozriet sam na seba? boli ta ten odraz, ktori vidis? a pritom robim len to iste ako ty, len v inom mene a za inu vec...
samozrejme, su chvile a veci, ked sa nic ine ako zapicovat neda, ale su aj iste hranice. odtal potal.
tu sa tie hranice uz niekolko mesiacov PREKRACUJU!!!!! a ja som tomu znechuteni branim, co je na tom divne? ludia si na to zvykli zrejme, alebo co, ale takto to byt nema.
@revival jeden z davu ktorý ste sa rozhodol usmerňovať milosťpane A neviem z čoho cítiś potrebu tu splietať, že či som niekto kto ti má udelovať požehnanie, keď ti niekto oponuje, neznamená to že sa cíti nad tebou nadradený.Ty taký pocit zo seba mávaš ak niekomu oponuješ?
Mnoho z tých čo tu pičujú vedia aj normálne poradiť, že sa im zdá väčšina obsahu kokotná neznamená, že nevedia poradiť či pomôcť.
Ja osobne sa na to môźem vysrať pičujem s tým, že sa mi to môže vrátiť späť, nežijem v žužu svete na dúhových ostrovoch, kde by malo byť každé moje slovo prijaté s pokorou a každý nesúhlas má byť útokom. A nie, moj obraz ma nebolí a to som uchylny feťák, ochlasta a ešte k tomu si na seba neviem ani poriadne zarobiť A čo tvoj obraz?
Lenźe tieto hranice niesú vymedzené Máš tu nového admina čo chce veci zjavne rieśiť
A čo ak to má byť presne takto? Či len tvoja vízia je tá správna?
osobne mi to nijak nevadí, ani anketa o mne by mi nevadila, ono však ide o to, že sa to bude neskôr zneužívať (ako už aj teraz) každý chce ma´t anketu o sebe, preto tu budú rôzne fake-y len aby to docieli..
ale toto tu je jedná veĺká fraška, jedno fórum sa môže obrátiť na ruby a začne sa tam dotyčný užívateľ rozoberať do detailov a ponižovať a to by sa už nikomu nepáčilo... ja som týmto chcel len povedať, že tie fóra by som nechal jedine ak by jeho obsah-uživateľ bol v zásadnom rozpore a chcel ho zmazať.
hej a tiež som trochu rád z nového admina že to rieši touto cestou, lebo bezduché mazanie podĺa mňa nemalo zmysel, aj tak sa nemazalo kde sa malo, ale len tie zaujimavé veci, ktoré som si vždy chcel prečítať..
napríklad ja by som vymazal dlhodobé známe fake-y ktoré robia z tohto portálu hnojisko, napríklad taký flysser humencan
@admin mne práve tie diskusie prišli celkom zaujímavé. a zakladateľ v tomto prípade daných užívateľov neurážal, keď už, tak ich urážali komentujúci, a to tiež len vyjadrovali svoj názor.
podľa mňa by ste skôr mali automaticky mazať diskusie popisujúce symptómy nejakých potenciálnych (pohlavných) chorôb a pýtajúce sa čo má daný človek robiť, s tým že zakladateľ danej diskusie dostane správu že na také existujú iné stránky, kde mu nebudú nadávať, ale aj poradia.
Z jednej strany si myslím, že by to tu malo byť slobodné, ale zároveň...tí rozumnejší hneď pochopia, že sa o konkrétnych používateľoch asi nič milé písať nebude a fórum na túto tému má za cieľ len uraziť konkrétnu osobu.
ano ( ak to nie je verejne osoba, napriklad prezident rozoberať anonymneho niekoho, ktorého vecsina diskutujúcich pozná en na základe jeho príspevkov, je jednoducho prachsproste ohovaranie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
ale myslim si ze ano, kedze sa tam ludia casto aj vyjadria negativne, co na daneho pouzivatela nemusi posobit dobre
Ale ako vidim birdzovska vacsina sa boji zrejme pozriet pravde do o oci a nechcu sa zamysliet sami nad sebou :/
stale idem na to len analyticky a nie "etiketou" a pod., rspkt "statistika" je proti, ze ano, pri takych temach su urazlive prispevky, ale nie je to problem zakladatela, ale uzivatelov ako vnimaju prezentaciu toho konkretneho uzivatela, alebo ako sami prezentuju ...
teda ukotvenie pravidla mazania takychto for do "pravidiel" ci "cinnosti automatickeho charakteru" bude jasne dane statisticky a samozrejme, nie je to krok hodny odsudenia, ja osobne to chapem, aby sa predchadzalo integrite komunity ci integrite urovne z hladiska toho, ze prevadzkovatel portalu nema zmluvy s uzivatelmi, moze takyto krok kludne spravit ...
aspon ja to tak vnimam,
naoapak, myslim, ze by moje fora trochu uvedomili a zobudili birdzakom ku zakladom slusnosti, lebo tu ziadne nie su
pokial cele forum nebude myslene ako vysloveny utok voci osobe, zda sa mi to byt prehnane. ako niekto vyssie pisal, kazdy chce svojich 15 minut slavy a ked sa prihlasi na verejny portal, nemoze cakat ze ho budu vsetci milovat.
nikto tu nie je slusny, staci sa pozriet na reakcie istich uzivatelov... a na mna sa krici?! preco na mna? su to ovela horsie utoky, ako moje ankety. cim sa to lisia od reakcii vo fore? forum tvoria predsa ludia, nie ten, co ho zalozil... mate napravnu osobu, pan admin, nespravnu. robite poriadky tam kde netreba, vsetok skutocny bordel tu prehliadate a ignorujete ho-
Po druhé, toto fakt nie je nastovavanie zrkadla čo robíš a je jasné že to nerobíš pre to, ale pre pozornosť ešte mi povedz, že aj tie žvásty v blogu o tom ako tamtá nemá nahé fotky a tamta ma riadne prsia je nastavovanie zrkadla.
Ďalšia vec- doteraz boli tieto fóra mazané, nie je to trošku nefér voči tým, ktorým už boli zmazané? K tomu si nechcem predstaviť čo to tu bude na fórach, keď sa to povolí a a nie len ukrivdený sa pustia do trollovania
ale aj to co napisal @mm47 je kruta pravda...neslusne fotky sa nemazu, neslusne blogy sa nemazu...aj o tych nackoch som tu uz nieco zahliadol a nikoho to netrapi ale zato fora ktore by tu aj byt mohli tu uz nejsu...
asi sa uz @admin nakazil niektorymi ludmi ked zaklada taketo nikam neveduce ankety...akurat co ho tu vsetci riadne zjebu
Raz padnete aj vy, ktorí si myslíte, že ste zvíťazili,
riaďte sa vždy rozumom, citom a láskou k druhým, jedine tak zachováte dôstojnosť tohto portálu....
filip
blogy su len recesia, je smutne ze si to nepochopil. a prosim ta, myslis, ze ak napisem do minusu, ze nema ziadne nahe fotky, ze ich dievcata v momente nafotia a hodia sem? tie mudrejsie sa na tom zasmeju, alebo to odignoruju. urazat sa na internetovi text je moc a riesit to este vac. ja to vazne nemyslim, ale predstav si, ze hentie individua ano.
ja len mam pokrk tohto systemu na birdze, tolko skrytej a stvrdnutej spiny sa tu len tak niekde nevidi, pristup admina a jeho prisluhovacov, ktori si myslia ze mozu vsetko a zbytok birdzu si moze ist piskat. admin ma dvojiti meter, zatial sa to len zrkadli na niektorich miestach, ale coskoro to uvidite vsetci.
nejde mi o pozornost, ani o popularitu.
mažeme neslušné fotky mažeme denne (a žiaľ niekedy nejakú prehliadneme nechtiac), asi 20 náckov je zablokovaných (a určite nejakí sú o ktorých nevieme).
problém je, že používateľ nájde nejakého nácka a povie, že my ich nebanujeme (to že je iných 20 náckov už dávno zabanovaných, to nevie). uživateľ nájde erotickú fotku a povie si, že admini sa flákajú, nič nezmazali, to že v ten deň sme zmazali napr. 50 erotických fotiek nikto nevie (lebo už sú zmazané)...
Myslím, že momentálne si sám dotknutý istým internetovým textom a riešiš ho a to len vyjadrujem nesúhlas s tým čo robíš.
Zasa sa ťa spýtam- čo dáva práve tebe právo to tu rieśiť? Áno je tu veľa špiny, lebo všetci sme len ľudia, máme svoje klady aj zápory, jebeme sa tu do riti a pićujeme na seba vo fórach, pod blogmy, pod fotkamy, ale kto si ty, aby si sa nad to odrazu postavil a mieril postupne na ľudí a v tvojej réžii sa im nastavovalo zrkadlo?
ja nechcem zit v prehnitom odpade, oblubil som si tuto stranku a prirastla mi k srdcu, ty si tu zi, picuj ako chora vrana, ja sa tu staviam prave proti takym ludom, co sa takto spravaju akoby sa nevedeli vpratat do koze a ludi, ktori sa ich este zastavaju. sam picujes ale ked ja ti zacnem, uz je ti to neprijemne. vidis to? nechces sa pozriet sam na seba? boli ta ten odraz, ktori vidis? a pritom robim len to iste ako ty, len v inom mene a za inu vec...
samozrejme, su chvile a veci, ked sa nic ine ako zapicovat neda, ale su aj iste hranice. odtal potal.
tu sa tie hranice uz niekolko mesiacov PREKRACUJU!!!!! a ja som tomu znechuteni branim, co je na tom divne? ludia si na to zvykli zrejme, alebo co, ale takto to byt nema.
Mnoho z tých čo tu pičujú vedia aj normálne poradiť, že sa im zdá väčšina obsahu kokotná neznamená, že nevedia poradiť či pomôcť.
Ja osobne sa na to môźem vysrať pičujem s tým, že sa mi to môže vrátiť späť, nežijem v žužu svete na dúhových ostrovoch, kde by malo byť každé moje slovo prijaté s pokorou a každý nesúhlas má byť útokom. A nie, moj obraz ma nebolí a to som uchylny feťák, ochlasta a ešte k tomu si na seba neviem ani poriadne zarobiť A čo tvoj obraz?
Lenźe tieto hranice niesú vymedzené Máš tu nového admina čo chce veci zjavne rieśiť
A čo ak to má byť presne takto? Či len tvoja vízia je tá správna?
ale toto tu je jedná veĺká fraška, jedno fórum sa môže obrátiť na ruby a začne sa tam dotyčný užívateľ rozoberať do detailov a ponižovať a to by sa už nikomu nepáčilo... ja som týmto chcel len povedať, že tie fóra by som nechal jedine ak by jeho obsah-uživateľ bol v zásadnom rozpore a chcel ho zmazať.
napríklad ja by som vymazal dlhodobé známe fake-y ktoré robia z tohto portálu hnojisko, napríklad taký flysser humencan
ale taku co tu urobi poriadok..
som ho zrusil ak chces sa prihlas...
podľa mňa by ste skôr mali automaticky mazať diskusie popisujúce symptómy nejakých potenciálnych (pohlavných) chorôb a pýtajúce sa čo má daný človek robiť, s tým že zakladateľ danej diskusie dostane správu že na také existujú iné stránky, kde mu nebudú nadávať, ale aj poradia.
Henten asi robi za mysku ryze, alebo 24/7...
Alebo ja uz neviem.
Aj tak myslim,ze nebyt fica je mensia nezamestnanost na svk...