a este aby som doplnila ku @2 , tak "preco?" Nuz, chcela som vediet, ake je to mat miesok. Taktiez spravovat 3 perinea je celkom sranda a hlavne mi chybala laska. Ako pubert a hniso si jej viem v tejto carovnej trojke poskytnut tolko, ze niekedy sama neverim, kde sa to vo mne berie.
Druhý je samostatná persóna, ktorá píše svoj vlastný odvíjajúci sa príbeh, keď sa mi náhodou zachce ho updateovať a je aj nápad Chcela som to mať na jednom mieste a začať tam odznova. Na nič iné ten nick nepoužívam.
Ja mám pocit, že ešte nejaký okrem tohto som mala pred ním, ale vôbec si neviem už spomenúť aký, nieto ešte heslo A potom neskôr som si jeden spravila špeciálne pre upravovanie CSS-ka. Takže dva ale tento by som nemenila za nič
Ja som sa išla teraz pozrieť na ten nick na úpravu webky a on má presne ten istý deň registrácie ako môj, takže to je vlastne ten čo som si naň nevedela spomenúť a bol vytvorený o niečo skôr len sa mi tuším nepáčil...
ja mám 15 nickov, na jednom mám nahé fotky, na druhom som lesba, na tretom pedofil, na štvrtom detofil, piaty mám emácky, šiesty hiphoperský, siedmy mám pre moje druhé ja Peťa, ôsmy mám na nadávanie, deviaty mám na balenie báb, desiaty je depresívny, v jedenástom som fanatik, v dvanástom batoľa, v trinástom sa vydávam za admina, štrnásty neprezradím a tento pätnásty mám na tvorenie vtipných komentárov
mam este1 tusim ale nepouzivam ich vobec , tento som zalozil preto ze maam vsade takyto nick inak viem o birdzi uz ale 3 roky aj ked som pod tymto nickom regnuty az od zaciatku roka 2009
mám síce dva, ale raz som si dala vyhľadať či je tu ešte niekto s podobným nickom.. a čuduj sa svete bola som to ja som úplne zabudla, že som sa s druhým nickom kedysi registrovala..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@semhamforas pravda, tvoje vystupovanie je na birdzi velmi priznacne
Vaša Katínia
@8 potvrdzujem svoju vypoved.
ty tu ešte operuješ?