@tomas tak ale.. teoreticky by tam mohol byt aj GIF chameleon, ktory by pravidelne kyval chvostom, aby to bolo zivsie a mohol by sa menit podla toho, ake pozadie prave kde je Alebo je to moc vela narocnych ukonov naraz?
@flussica nie je, nejake take jednoduche gifko ( resp jeho cast, napasovana ) nie je problem, ale zbytocnost ( neviem, ja by som to ani neuvital, aby sa mi na birdzy nieco hybalo )
@tomas chvalim za pracu k lepsiemu, smiem sa spytat v com bol problem ? nebolo nieco optimalizovane ?
oproti včerajšku (keď som mala na monitore častejšie Momentík, načítavam Birzd) tak toto je sen. a lienka je dokonalá... vždy sa poteším, keď ju mám na logu. @johnysheek tiež by som prijala zmenu.... sem tam.. napríklad len v piatok by bola muška.... alebo mohli by byť spolu aj s lienkou. @tomsa je to trochu strelená otázka, ale na 1. apríla budú nejaké prekvapenia?? haluze a tak? keď už je ten deň vtákov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Keby nieco zacal som ho pisat 3.3. o 13:30
@tomas tak ale.. teoreticky by tam mohol byt aj GIF chameleon, ktory by pravidelne kyval chvostom, aby to bolo zivsie a mohol by sa menit podla toho, ake pozadie prave kde je Alebo je to moc vela narocnych ukonov naraz?
@tomas musim mat ziadost lebo som slubil.. nedala by sa tam aspon obcasne dat i "muška" ?
napr:
alebo
@tomas chvalim za pracu k lepsiemu, smiem sa spytat v com bol problem ? nebolo nieco optimalizovane ?
@johnysheek -
CHCEM CASTEJSIE LIENKU!=D
a rýchlosť som nejak nepocítila (to bude tým hnusným macom )