To, čo sa predáva dnes v obchodoch nie je mlieko, ale biela voda. Ešte plnotučné sa ako tak dá piť, ale aj tak radšej nechcem vedieť, čo do neho dávajú. Skúste si nechať mlieko vykysnúť. Ostane z neho niečo ako guma. Čo tam pre boha dávajú ? Čo pijeme ? A potom sa sťažujme na rakoviny...
@hextal - tak ti poviem že v pohode na posedenie vypijem liter plnotučného mlieka z obchodu - a keď pijem pravé nefalšované kravské mlieko tak pol litra nedokážem vypiť - pretože je oveľa hustejšie a výživnejšie takže to vidím rovnako ako ty
mlieko mam velmi rad akurat zakysanku velmi nemusim, ale ochutene acidko som si celkom oblubil... skoda len, ze mam zazivacie problemy, takze nemozem pit mlieko, ked niekam idem
ciste mlieko nemusim ale taky jogurt napriklad milujem a najprv som chcela hlasovat za tu poslednu moznost ale mlieko mi nepride ze je to fuj tak racej nehlasujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ete je aj zdrave