Doma ich humánne vyhadzujeme uzavretím medzi pohár a pohľadnicu, ale jedno-dve letá sme mali také, že sa nevošli s rozpätím nôh pod trojdecový pohár a z toho mi bolo do plaču.
Akože už som mal v izbe aj takých obrovských ktorých som sa aj trochu bál či ma neuhryznú ale takých tých menších sa nebojím vôbec.
Si pamätám jak raz v autobuse sa taký menší pavúčik hojdal na pavučine a jak sme tam boli natlačený jedno dievča oproti mne sa doslova vyhýbala tomu pavúkovi aby sa jej nedotkol jak sa tam hojdal.... tak som ho chytil do ruky a položil na okno a ona sa ani nepoďakovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Inak v bežných veľkostiach mi vôbec neprekážajú.
Si pamätám jak raz v autobuse sa taký menší pavúčik hojdal na pavučine a jak sme tam boli natlačený jedno dievča oproti mne sa doslova vyhýbala tomu pavúkovi aby sa jej nedotkol jak sa tam hojdal.... tak som ho chytil do ruky a položil na okno a ona sa ani nepoďakovala