ked ich stale chytas a ceses a furt snimi nieco robis tym to vacsinou je, alebo mne sa rychlejsie "znehodnotia" tak ako ty popisujes ked ich nosim vypnute ci uz nanoc alebo cez den
@dudok musis si odskusat co by bolo najlepsie, ked si nechces umyvat vlasy kazdy den -cim sa vlastne este viac mastnia neskor- tak ich nos rozpustene a uvidis
ježiš v dnešnej dobre že toto niekto rieši...bud si umyvaj vlasy každy druhy den alebo si kup suchý šampon a máš den navyše nosenie..naozaj nevidím problém
akoze, zavisi to od roznych faktorov
take 3 dni
ale zas neviem, da sa rozne posudzovat aj co povazujes za mastne vlasy, u niektorych ludi sa tomu divim, pripadne sa divim, ci maju doma zrkadlo alebo sampon alebo tak
@13 keď som mal dlhšie vlasy a ofinu tak som si tiež ich zalakoval a vydržali mi dlhšie v normalnom stave.. potom pred spaním som si s nejakým uterákom vyčuchal hlavu aby som nespal s tým lakom na hlave bo by som rano mal cele vlasy uplne prilepene na hlave.. ale väčšinou som ráno už mal moc strapaté tak som už musel aj tak ich umyť lebo by nemali ten svoj tvar
čiže skúšaj si davať lak na vlasy možno ti to pomôže
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a umývaš si aj kefy, hrebene, ktorými sa češeš?
take 3 dni
ale zas neviem, da sa rozne posudzovat aj co povazujes za mastne vlasy, u niektorych ludi sa tomu divim, pripadne sa divim, ci maju doma zrkadlo alebo sampon alebo tak
ale preto, že si dávam veľa gélu a laku
čiže skúšaj si davať lak na vlasy možno ti to pomôže
a mozno ze namiesto castejsieho umyvania vlasov, treba interval na chvilu predlzit