Umyť večer Ale keď nevydá tak ten suchý šampón, ktorý sa dá nahradiť detským zásypom, ako už písali. A účesy ak nejaké chceš, tak drdol alebo čelenka... ale stále to nebude tak pekne vypadať ako čisté vlasy
predísť/vyhnúť sa ich masteniu - umývať si ich ale nie príliš často, suchý šampón, normálny ale drahý šampón alebo normálny a obyčajný napr. ten dixi šampón...
ja mám ten istý problém, umývam si ich každý deň... kaderníčka mi povedala, že je to v poriadku ak používam kvalitný, takže tak... a hlavne si nekupuj suchýž šampón v spreji, tá najväčšia kravina... zamastia sa ti s tým vlasy už úplne... ten prášok som neskúšala, ale určite ani to nemôže byť až tak dobrá náhrada.
pozri, viem o čom hovoríš a mám dosť podobný problém už 5 rokov, ale už to pomaly prestáva mojím najväčším problémom bolo to, že som umývala vlasy s šamponom pre mastné vlasy a to mi škodilo a mastili sa ešte viac teraz používam normálny šampon a je to lepšie každý si tým prešiel.. treba to pretrpieť..
@bangbangboom ty asi nevieš čítať povedala som, že suchý šampón v prášku som neskúšala ale suchý šampón v spreji hej, mám ho, je nahovno a mastí vlasy Si nevidiaca?
@dandybrendy ano som nevidiaca a len tipujem co asi pises O___o ok uz som si vsimla ze si napisala nieco ine a ja som to zle precitala, to ale nic nemeni na tom, ze za to ze tebe sa z toho mastia vlasy tak sa musia aj inym a nemaju si to kupovat...btw co za sampon si to mala? Nebol to nejaky shit?
Bol to z oriflamu, shity (možno ako napríklad ty) si nekupujem... asi ti robí radosť len tak pindať do ľudí.... toto je môj názor a moja skúsenosť... kde tam máš napísané, že výslovne všetkým zakazujem kupovať si ho??? NIKDE... Aha... čím to bude? Že si si jednoducho vymyslela problém a proste chceš byť múdra. Nájdi si niekoho, kto bude ochotný s tebou zabíjať čas. ZDAR.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nenechaj si ich rozpustené hlavne
predísť/vyhnúť sa ich masteniu - umývať si ich ale nie príliš často, suchý šampón, normálny ale drahý šampón alebo normálny a obyčajný napr. ten dixi šampón...
ale základ je umyť si ich
» www.birdz.sk/webka/mielikki/...
a potom, pri najbližšej možnej príležitosti, si ich umyjem