Chalani ako často si ho honíte?.... Použivate pri tom aj nezvyčajné techniky?..... Na akých nezvyčajných miestach ste si honili?.... Honíte aj s kamarátmi?
vsak ako? normalne, prava ruka hore lava ruka pod nou ako keby leštiš železnu tyč do hladka pripadne niekedy tie ruky striedat treba ze lava hore, aby si nemal taky stereotyp
@laurikaaa chudak chlapec, ale celkom dobre si mi nadhodila ...
jedna kamaratka bola v anglicku a vravela mi, ze nejaky cernoch v parku sa na nu cely cas dival a lestil si tak pri nej bambus..
a dalsia historka..asi pred 4 rokmi sme tak videli u nas v meste bezdomovca, ako sa tak pohraval s falusom niekedy popoludni na namesti, sediac na lavicke..tusim ho potom mestska policia bola odtial vypoklonkovat
@anonn1234 Aj ty sa môžeš Lebo sem nemienim hovoriť o tom,ako si ho honil pre boha a pamätám si ho preto,lebo som s ním tancovala potom odišiel a keď sa vrátil tak tancoval s naj kamoškou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ja doslova milujem fora o masturbacii, tehotnosti, ci som panna a v poslednej dobe aj o Žanete :/
lol...aká otázka, taká odpoveď...
Na indiana
jedna kamaratka bola v anglicku a vravela mi, ze nejaky cernoch v parku sa na nu cely cas dival a lestil si tak pri nej bambus..
a dalsia historka..asi pred 4 rokmi sme tak videli u nas v meste bezdomovca, ako sa tak pohraval s falusom niekedy popoludni na namesti, sediac na lavicke..tusim ho potom mestska policia bola odtial vypoklonkovat
PS: a potom zase odišiel?