spolu s užívateľmi? Keďže sme tu väčšina birdzákov už niekoľko rokov Neviem to presne opísať ale predstavme si situáciu, že sem príde niekto, kto má 15-16 rokov. Správajú sa tu podľa vás ľudia k nemu ľudia rovnako, ako by sa správali pár rokov dozadu?
Ja som akurát tak dnes nad tým rozmýšľala ze predtým tu bolo dosť ľudí čo sa venovali skôr takým umeleckým smerom a teraz sú tu programátori že proste ľudia tu a aj celkovo doba sa mení.
Nespravaju dnes su tu uplne mladi ludia diskriminovani alebo az uplne ignorovani... Teraz je to tu take ze ale aspon od 17- 18 by som povedal je vek odkedy by mali novi birdzaci sem zacat chodit
veru, zostarli sme
pozitivum toho ale je, že môžme mladým radiť vo veľa veciach..
len škoda, že už tu nie su take temy, na ktoré sme nenašli odpoved na nete, teraz si to všetko človek vygoogli a najde iny zdroj než birdz..
dalšie pozitivum je, že tie mlade žaby su staršie
Určite sme ostarli
Keď si vezmem moje začiatky sem, šibalo mi podobne ako Lucii a teraz som už starý chren čo len krúti nad tým hlavou ( pri tom som ešte pred par rokmi bola podobna )
aj ja som tu asi od 12 rokov, ak nie aj menej pamätám si, ako som sa nasieral zakaždým, keď mi na moje- obrovské- problémy odpovedali starí birdzáci výsmechom a boli na mňa zlí
určite nie .. aj Birdz sa vyvíja .. kedysi to tu bolo iné keď som sem začal chodiť ja a mal som tak 14-15 prišlo mi to tu priateľskejšie celé .. teraz je to niečo rozpadajúce sa kde nič skoro nefunguje (vieme prečo) a prebieha tu súťaž o najlepší odjeb ktorý je anonymne hviezdičkovaný a to búri a baví uživateľov ešte viac
áno, to je jasné keď som sem prišla ako 9-ročná a tak tu boli väčšinou stredoškoláci a teraz väčšinou vysokoškoláci, ale aj starší čo už pracujú. Takže naneštastie som tu stále jedna z mladších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
pozitivum toho ale je, že môžme mladým radiť vo veľa veciach..
len škoda, že už tu nie su take temy, na ktoré sme nenašli odpoved na nete, teraz si to všetko človek vygoogli a najde iny zdroj než birdz..
dalšie pozitivum je, že tie mlade žaby su staršie
Keď si vezmem moje začiatky sem, šibalo mi podobne ako Lucii a teraz som už starý chren čo len krúti nad tým hlavou ( pri tom som ešte pred par rokmi bola podobna )
kedysi ich tu bolo veľmi veľa.
teraz sa cítim byť konečne ignorovaný