hej som z tých normálnych dievčat čo mi povedalo už veľa chlapcov. ináč som spontánna a opovážlivá haha čiže taká šalená ako mi vravia takže som trochu iná no
Som unikátna, originálna, výnimočná, špeciálna, iná... len srandujem, podľa mňa sme my ľudia oveľa menej rozdielni ako si myslíme. Mnoho z nás je tuctových, ale nechceme si to priznať. Možno v malej komunite sa to ťažko spozoruje, no zoberte si celý svet, čo sme?
myslím, že som trochu iný, lebo každý človek, ktorý sa venuje umeniu taký je, ale tým, že si budete o sebe myslieť, že ste bohvieako výnimočný nič nedosiahnete, takže to neriešim a snažím sa byť pokorný v zdravej miere.
Každý je výnimočná osbonosť, ľudia si ale môžu byť podobní. A to ja rozhodne s väčšinou teenagerov nie som a som na to tak neskutočne hrdá, že keď píšem tento koment, mám z toho všetkého slzy v očiach... Ale nie, vážne.
áno, ešte som nestretla človeka, ktorý by mal takú kombináciu trápnych chorôb ako ja, stretla som len takých, čo by mali len jednu z mojich , aj to tak , raz za rok možno takže áno, som iná, som proste nepodarok
síce mám o dosť odlišné vnímanie sveta než ľudia, ktorých poznám a všeobecne úplne iný prístup k ľuďom, tak aj tak viem, že existujú ľudia s podobným postihnutím a nezaoberám sa tým. už som z toho dávno vyrástla.
Jop, neviem či výnimočne, ale som iný. A to až tak, že ľudí v mojom okolí to tak serie, že musia do mňa rýpať, príp. robiť si srandu. Nuž, niekto sa odlišuje od tých ovičiek, a už je bohužiaľ obeťou výsmechu. Ľutujem takýchto ľudí, ktorí sa takto ponižujú, že sa vysmievajú z druhých, pričom oni sami nie sú vôbec dokonalí. Ale zato ego musia mať pekne (až prehnane) vysoké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Hlavne to, keď sa niekto zúfalo snaží o ultra originálny štýl (ako 18307 iných v jeho okolí), je naozaj smiešne.
len niekoho výnimočnosť sa ženie úplne iným smerom ako by mala
a to ma mrzí
@purpledrug666 napis mi do TS zoznam vsetkych tvojich chorob plz, porovname
Ale mám tušenie, že som negatívne iná...