Pokial to nejako velmi neukazuju na verejnosti (bozkavanie atd.), tak mi vobec nevadia, ved zato nemozu, ale napriklad taky pavel rochnyak ci ako sa vola, toho by som zabil!
zakoplexovaný slováci nevedia rozdýchat ze je niekto zaujimavejsí ako oni cest výnimkám zijem vo Viedni a tu s nimi ludia nemajú ziadny problém je im jedno ci sa bozkavaju drzia za ruky alebo cokolvek iné a tak to má byt... keby som bol gay (co niesom) tak by som sa bál ze ma dobijú na slovensku za toto... mali by sa uz prestat riesit....
taky čo odpovedajú ano nedokazem ich pochopit ze sa ich to tíka a ako... mne je to uplne fuk !!! a to je triezve riešenie lebo kazdy ma pravo na slobodnu volbu nech sa to niekomu paci alebo nie. cim viac bolo takých primitívov v spoločnosti tak tím horśie sa žilo
Niektore deti si v autobuse vyberaju susne z nosa a pred nosami ich s chutou pojedaju. Hnusi sa mi to. Myslim, ze chyba je u pojedacov a nie u mna. Nemienim sa za to hanbit a pocit zhnusenia nezmizne ani ak to uz nebude "moderne". Cim viac mi budu tlacit do hlavy, ze som to ja, kto je "susnofobny", netolerantny a cim viac budu chciet presadit registrovane zvazky susnojedov, tym viac ich budem neznasat. Tymto ludom v prvom rade chyba empatia, mozno to ide ruka v ruke s jedenim susnov, porucha naviazana na rovnaky gen. Ak viem, ze sa niekomu nieco moze hnusit, tak sa mu s tym nepcham do vyhladu. Cize, zerte susne doma, to nikomu nevadi, ale preboha netvrdte mi, ze je to nieco normalne a ze by som mal potlacat svoje zhnusenie a tolerovat nieco, co sa moze od prirody hnusit 96% ludom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Preč z tejto krajiny...
Hocikde inde, toto vôbec ľudia neriešia, majte na sebe aj riť z opice, čo vás "dokonalých" už len do toho. *peace*