vela ludi neznasa rysavu farbu. mne sa napriklad velmi paci. nieje jej vela a je vyrazna a ak sa dobre urobi ani nieje umela. a co vy? mate radi rysavu(na vlasoch)
prirodzena je krasna. aj na chalanoch, ale nie na kratkych vlasoch...musia mat tak min. 5-7 cm ale farbenie na rysavo...neviem, podla mna to skoro nikomu nesvedci, na to treba mat ksicht
@Ivanka : neurážaj prosím , takisto môže hocikto povedať že hnedá, čierna alebo neviemaká je na babách vždy hnusná. každý vyzerá nejako a nemôže za to aké má vlasy, hoci ja by som bol radšej keby tie moje neboli ryšavé ( ryšavosť mi nevadí ale vadí mi to že spolužiaci a okolie neuznáva ryšavé )... aj keď ani moc niesu, skôr do blond hneda. našiel som aj také baby ktorým sa moje vlasy páčili prekvapilo ma to , no chcem proste povedať že každý je taký ako ho boh stvoril a boh vie prečo mu dal také či onaké vlasy.
nemam rada rysavu:/ kadernicka mi povedala ze som rysava..a strasne ma to vytocilo lebo ju fakt nemam rada a pri tom som blondina a na fotkach som nejaka tmavovlasa
ja mám ryšavé vlasy od narodenia... ľudia mi hovoria,že som zvláštny typ dievčaťa lebo ryšavky majú najčastejšie modré oči , ja mám tmavohnedé,nemám pehy a mihalnice mám tmavšie....som so svojou farbou spokojná....aspoň som niečim iná ako ostatní nemyslím si ,že by sa za to mali ľudia hanbiť....je to pekná farba
podla mna je to riaaaaaaadne nadherna farba vlasov...ja mam tmavo hnedu a keby som si mohla vybrat akukolvek faru vlasov tak je to bud tmavo hneda alebo rysava podlamna je rysava riadne nadupana....myslim is ze rysavi ludia vyzeraju tak nevinne tak milo a este ked maju taku svetlu plet a troska zvlnene huste vlasy tak nen o com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale len taka kerej sa to aj hodi
tu je foto mna a mojej zrzavej zeny
» www.birdz.sk/webka/zwejka/fo...
an,rysave vlasy...a taka bleda plet...to je pekne...ale zas kazdemu sa rysava nehodi,prirodzena je pekna,ale aj farba -> komu sa hodi.
farbená podľa mňa vyzerá úžasne, od mrkvovooranžovej až po tmavočervenú.
teda prirodzene rysavky su pekne, pokial nemaju vela pieh,
ale prefarbene, pokial nemaju k tomu aj farbu pleti