Veľakrát počujem,že niektoré ženy,muži chodia s niekým do postele len jedenkrát a bez lásky.Ja nevidím nič dobré v tom.Načo mať sex na jednu noc?Vy ako myslíte?
@mrnesmely ty si ako ten čo jazdil na kamióne a raz povedal že: Načo si budem platiť šľapku v Rakúsku. Zoberiem 50 euro do ľavej ruky preložím si ich do pravej ruky a dám do vrecka, potom si vyhoním a som šťastný lebo aj peniaze mi zostali aj spokojný som
@hajzelodkosti ale fakt. minule som normálne zistila, že milión vecí, čo som vyznávala ešte pred rokom a prišli mi úplne normálne, ma už akosi vôbec neberú.
Nevyhladavam to , nepotrebujem to ale nemozem so stopercentnou istotou tvrdit, ze by som toho nebol schopny. S najvacsou pravdepodobnostou by som ale odmietol.
Muselo by ist o niekoho megahyper enormne krasneho , no vzhladom na to, ze na takych nemam je neprevdepodobne, ze by tato vynimocna situacia niekedy nastala.
dobre ej to asi tak an to,ze ti je pre tu chvilu dobre....a tak preco ee,samozrejme ked je slovek free a zase nie stale a vzdy s kazdyma,le raz za cas tak intuitivne jj...
nie, nie, nie, to nikdy. Sex bez lásky by som nikdy nemala. Sex budem mať až keď budem mať skúsenosti. Bez lásky je skazený a nie je pekný a ani romanticky. Mne hlavne ide viac o city nie o rozkoš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
že sfúknem za 2 minúty
Muhaha,ja s Teba nemôžem
Muselo by ist o niekoho megahyper enormne krasneho , no vzhladom na to, ze na takych nemam je neprevdepodobne, ze by tato vynimocna situacia niekedy nastala.
bľu bľu bľu