mne je jedno co je hlavne nech nejsu komare a podobna haved a nech neni taka zima jak teraz . takze asi tak zaciatok jesene by mohol byt stale cely zivot
Ak mám byť úprimný k svojmu naturellu, tak jednoznačne leto. Som neskorojarné dieťa a furt sa mi zdá viac pohodové váľať sa polonahý /či aj úplne/ v letnom sene, či sa čvachtať v potoku, ako toto prevádzať, keď je
-20 pod nulou... Zima má svoje kúzla... Vŕzgajúci sneh pod nohami, ktorý si brutne užívam každý večer na nočných prechádzkach so psami, vzduch...číry, iskrivý, decentne razajúci v nose... No leto, toho má pre mňa viac. Už sa naň znova tak tešííím. Ale zimu nevyháňam... Len Ty tu pekne zostaň...trebaŤa tu. A nie, že Ti napadne po pár dňoch utiecť kamsi! To nech Ti na myseľ ani nezíde... Bu-bu-bu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale ani zima nie je zlá pokiaľ sneží teda
a žiadne také ,že ked je leto chcem zimu a keď zima tak chcem leto
Leto stále a stále a stále .... LETO a prázdniny THE BEST
(aj keď sa rada ráno zobúdzam do bieleho , ale vždy ten dobrý pocit zmizne keď vyjdem von .... tá zima, ten ľad ... atď :/ )
@ashly22 vie o čom hovorim
(pretože keď je chladno, stále si môžem na seba dať ešte nejakú vrstvu oblečenia, ale pri horúčavách m ani zvlečenie sa z kože nepomôže...)
hahaha začiatok jesene, to sa dobre pije pivko vonku, už tak slnko nepeče ani komáre nelietajú, poznám to..........filip
filip
teplo! a ešte také 40tky teploty zimu z duše neznášam
-20 pod nulou... Zima má svoje kúzla... Vŕzgajúci sneh pod nohami, ktorý si brutne užívam každý večer na nočných prechádzkach so psami, vzduch...číry, iskrivý, decentne razajúci v nose... No leto, toho má pre mňa viac. Už sa naň znova tak tešííím. Ale zimu nevyháňam... Len Ty tu pekne zostaň...trebaŤa tu. A nie, že Ti napadne po pár dňoch utiecť kamsi! To nech Ti na myseľ ani nezíde... Bu-bu-bu!