Kedysi som brala návštevy rodiny takto po sviatkoch ako nudu, obťažovalo ma to. Teraz keď už nie je kam chodiť.. starý rodičia zomreli a tety sa odsťahovali. Sedíme doma.. chýba to. Budte radi že môžte teraz obehať rodinku..
akurát u nás máme návštevu, a zajtra príde dalšia, ako je to celkom milé že sa ludia o mna zaujímajú ale po chvíli to začne byť otravné, a vždy sú tam aj nejaké decká ktoré šriekajú ako sirény a vyžadujú aby som sa s nimi hrala. Ako napr teraz. Už ideeeem...
aj áno aj nie.... mala som radšej návševy keď som bola menšia... teraz mi už aj sem-tam prekážajú..
ale vždy ide ešte aj o to kto je tá návšteva alebo to kde sa ide na návštevu.. je veľa rozličných druhov návštev.... a v každom prípade ide asi zhruba o to na ktorú sa ako cítim... smiley:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale vždy ide ešte aj o to kto je tá návšteva alebo to kde sa ide na návštevu.. je veľa rozličných druhov návštev.... a v každom prípade ide asi zhruba o to na ktorú sa ako cítim... smiley:
čiže mám aj nemám rada návševy...