Prosím, nemáte niekto osobnú skúsenosť s nootropikom piracetam? Respektíve s liekom Nootropil alebo Lucetam s obsahom piracetamu? Zaujímalo by ma či to niekomu pomohlo so sústredením a či ste mali nejaké vedlajsie ucinky? Vdaka za odpovede
Syntetické nootropika som nikdy nebrala a ani nemám v pláne. Tie sú indikované pri demenciach a Alzheimere. Brala som rastlinné a to ginko- či mi pomohlo, to neviem, nevidela som žiadnu zmenu. Ale poznám ľudí, čo brali Piracetam a príde mi to zbytočné, jednak sa ukázalo, že pomáha pri demenciach a u zdravých ľudí je jeho účinok minimálny/ žiaden + plus tieto syntetické nootropiká je treba brať minimálne 4-6 týždňov, aby sa dostavil efekt + ako aj iné lieky, majú vedľajšie účinky.
@sandriously myslela som to tak, že to začal brať pár týždňov pred skúškovým (práve kvôli neskoršiemu nástupu účinku) a sporadicky z hľadiska celého roka - že to nebolo kontinuálne niekoľko mesiacov vkuse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov