mám pocit, že v silnom rozmachu hormonálnej antikoncepcie sa za jediné "nebezpečenstvo" pri sexe považuje už len nechcené tehotenstvo. ako by všetci zabudli na pohlavné choroby, veď predsa kondóm je trápny, nič cezeň necítiť a slečny predsa berú antiku, že áno... bez ohľadu na to, či antiku beriem alebo nie, by som do postele bez kondómu neliezla s nikým.
@7 to máš dosť divný prístup...nepoviem pri tých na jednu noc je blbosť odkazovať sa na HAK a vysrať sa na kondóm, lenže ak má niekto stále partnera mi to príde strašne nepraktické.
Absolútne si neviem predstaviť že by som musela mať v skrinke zásobu kondomov a trepať ich na všetky dovolenky keď mi úplne stačí jeden malý blister...
@mirage_a áno, ak má niekto stáleho partnera, tak je to iné, samozrejme teda, ako u koho, napríklad ja mám hormonálnu zakázanú (pokiaľ teda nemám v pláne čuchať fialky zospodu ), takže u mňa to iné nebude, hlavu si z toho však nerobím. takže nie, nemám divný prístup
@gegge myslíš, že chorobu chytíš len pri striedaní partnerov? nikdy nevieš, kedy máš chlamýdie, či práve ten jeden, s ktorým si prvý a posledný krát šla na jednu noc nebol HIV pozitívny. pohlavné choroby sa nenazbieravajú postupne so zvyšujúcim sa počtom sexuálnych partnerov a neprepuknú zrazu pri určitom čísle... ja len vravím, be careful
@xhtml neviem, podľa čoho súdiš témy, že sú pokecové, ale ak si myslíš, že vo svete by sa o ochrane pri sexe rozprávať nemalo, tak si choď podať ruky s pápežom a bojuj za rozširovanie AIDS v Afrike.
pohlavne choroby su zas uplne ina tema..ked trtkavate s hocikym koho stretnete, tak ano. kondom je jasna volba. ale ked niekto ma partnera, o ktorom vie, ze je cisty, tak je to hovadina
Joooj baby, keby viete kolko humusu HAK do seba ladujete a bez gumy sa nechranite pred chorobami...a zatial, co ja ked budem chciet mat deti, odlozim krabicku s kodnomami a budem mat jedno, vam sa pod vplyvom HAK narodia trojcata a cely rokmy "overovany" ucinok amte v pytli
inak by sa mohla konečne vymyslieť aj "trvalá" antikoncepcia...stačí jeden krát užiť a mám istotu že nikdy v živote neotehotniem z nej...dala by som za ňu čokolvek ak by som mala 100%nú istotu
@lopatka Za to, ze si to pouzitie slova v mojej vete nepochopila, ja nemozem. Ale odporucam slovnik cudzich slov popripade ucebnica slovenciny pre 1.rocnik strednych skol, potom sa mozeme spolu bavit
ano a preco by sme my baby mali byt odkazane na HAK..ktora moze telu dost uskodit..ale hlavne ze partner uz nemusi mat gumu ne?...(usudzujem podla niektorych nazorov)
"guma je predrazena zbytocnost...HAK je ovela lepsia varianta. "
no takto. ak by môj priateľ kategoricky odmietal kondóm, ani by som s ním do postele neliezla. a to, že momentálne beriem HAK bolo našou spoločnou dohodou asi po pol roku Durexovania, no ak je to niekedy potrebné (ak sa mi podarí zabudnúť na tabletku prípadne iné príčiny..) drahý s tým nemá problém.
Zatial som s priatelom nikdy nepouzila gumu a to ani pri prvom sexe...je to neprakticke, nepohodlne a drahe presne ako povedala jedna holka.radsej mu na malého natiahnem sáček ..pouzivam HAK sice tomu 100% neverim ale tak co uz narobím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Absolútne si neviem predstaviť že by som musela mať v skrinke zásobu kondomov a trepať ich na všetky dovolenky keď mi úplne stačí jeden malý blister...
ale ked chodim s niekym dlho že dlho a som si istá že je ok, tak proste na čo...
@gegge myslíš, že chorobu chytíš len pri striedaní partnerov? nikdy nevieš, kedy máš chlamýdie, či práve ten jeden, s ktorým si prvý a posledný krát šla na jednu noc nebol HIV pozitívny. pohlavné choroby sa nenazbieravajú postupne so zvyšujúcim sa počtom sexuálnych partnerov a neprepuknú zrazu pri určitom čísle... ja len vravím, be careful
povedz, ze nie..
a este taka perlicka od kamarata
"a uz len ktora zenska si necha picu gumovat"
ale osobne mi guma neprekaza (niekomu prekaza), mne ne
"guma je predrazena zbytocnost...HAK je ovela lepsia varianta. "
...neriesim..