Rozhodla som sa pre medicínu a neviem sa rozhodnúť medzi Bratislavou Brnom a Martinom. Rada privítam názory na všetky univerzity, prijmačky, intrák a všetko okolo toho
s medicínou nemám nič, ale som z MT a bývam v Brne. v Martine absolútne nemáš čo robiť, okrem toho že sú okolo pekné hory, kam sa dá chodiť na turistiku. v Brne máš stokrát viac možností kde tráviť voľný (aj nevoľný) čas alebo kde sa angažovať. v MT je vraj dobrá medicína, ale to isté hovoria aj o Brne. ja by som si na tvojom mieste v týchto podmienkach vybrala Brno hlavne kvôli tomu, že je to lepšie miesto na život, v Martine by som ďalších minimálne 5 rokov určite stvrdnúť nechcela.
Samozrejme, že ma nemusia prijať ale je podľa mňa lepšie sa zamerať na 1 univerzitu a na tie prijmačky sa zamerať... predsa len každá z nich vyžaduje neičo ine
@nikolm ja sa pripravujem na UPJŠ do Košíc, v ktorých bývam. Milujem toti mesto. Je nádherné, máš tu aj spoločenský život. Univerzita je kvalitná, dokonca je lepšia ako v BA Skús porozmýšľať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov