Tak toto je situácia veľmi veľmi vážna. Možno ten chlapec má dočinenia s hysterkou. Chodiť s hysterkou nieje sranda a netrebalo by to brať na ľahkú váhu. Hystéria je totiž neurotická porucha osobnosti kde afektné zlošky psychyky prevažujú nad racionálnimi. Hystéria sa prejavuje labilitou nálad, egocentrizmom, teatrálnosťou. Hysterky najviac ohrozujú mladých neskúsených chlapcov, ale pravdaže nájdu sa aj starší a skúsenejší ktorých mladá hysterka priviedla na pokraj šialenstva. Muž ktorý dokáže robiť vo vzťahu kompromisy je najohrozenejší. Hysterky ho priťahujú(sú krásne, chytré zo začiatku vyzerajú ideálne) a on priťahuje ich(je citlivý zodpovedný - ovládatelný). Tým že muž chce splniť požiadavky hysterky, stáva sa nástrojom jej nezmyselnej tyranie a citového vydierania, ktoré si sama neuvedomuje. Jej meniace sa nálady a sadistický sklon partnera ponižovať ho dovádza k pocitu viny. Hysterka v ňom podporuje pocit, že nie je dosť dobrým partnerom a že on je ten kto vzťah nezvláda. Výsledkom takého vzťahu môže byť pre muža frustrácia, zničené sebavedomie, vyčerpané konto, stratený kamaráti, strata chuti do života a pod.
Ako sa k hysterke chovať a ako sa jej zbaviť?
Nebite ju! Jediné čo môžte urobiť je vyhľadať odbornú pomoc a čo najrýchlejšie sa jej zbaviť. Pokiaľ máte záľubu v krotení zlých žien a omrzel vás život, tak si môžte držať hysterku ako adrenálinového koníčka. Ale ak ste slabšej povahy a ženský plač a krik vás dojímajú, tak radšej utečte, lebo prídete o rozum. No a čo že je dobrá v posteli? Veď nieje jediná. O hystérii vyšlo veľmi veľa kních a publikácii ktoré je dobré si prečítať.
Tento článok som si zohnal vtedy keď som mal podobnú skúsenosť ako tvoj kamarát. Naozaj to netreba brať na ľahkú váhu. Ja môžem poradiť iba jedno čo sa darilo aj mne. Treba sa jej vzoprieť. Jednoducho keď mu povie Dovolila som ti len jednú cigaretu na mesiac, tak si zapáliť ďalšiu a pod. Potom treba zvládnuť jednu neľahkú hysterickú scénu a ďalej pokračovať. Ona sa potom urazí a väčšinou odíde. Čo je horšie, že vždy sa vráti a potom je sladká ako baránok, ale pravdaže aj toto je divadlo. Potom to začne odznova. Rozísť sa s hysterkou nieje ľahké trvá to nejaký čas a aj po definitívnom(preto definitívnom pretože ona sa s vami rozíde aj 5X ale vždy sa vráti) ho ešte nejaký čas bude otravovať.
Tvojmu kamarátovi želám veľa šťastia a pevné nervy. Veľmi ho chápem aké je to ťažké
mno ja mam s tym skusenost, mno ale s chalanom =D newiem sa ho zbawit, on je asik chori pretoze nepochopil ze ho uz necem widiet!! lebo mi je na nic ked ma klame a podwadza a potom pride za mnou akoby sa nic nestalo a je sladky.... mno proste choroba =D
asik skusim wyskusat tu rolu hysterky a ma necha na pokoji konecne
Niektori chalani proste toto potrebuju, potrebuju aby ich baba riadila, znie to hlupo, ale je to tak, asi su ti chlapci nesmeli, treba pre nich dievca, ktore by ich tolerovalo, potom by prisli na to, ze tak je im ovela lepsie...
Lenže ja tu rosprávam o hystérii. A z toho čo tu spomínal Lakino vychádzam, že to dievča hysterkou je. Aj ja hovorím že jeden vo vzťahu musí byť iniciátorom, pretože aj to je zlé keď sa chlapec opýta:kde ideme? Dievča: Neviem Chlapec: ani ja neviem.....atď. Ale dávať také príkazy, ako napr. zákaz stretávať sa s kamarátmi, to nie je zdravé ani pre toho najnesmelšieho chlapca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ako sa k hysterke chovať a ako sa jej zbaviť?
Nebite ju! Jediné čo môžte urobiť je vyhľadať odbornú pomoc a čo najrýchlejšie sa jej zbaviť. Pokiaľ máte záľubu v krotení zlých žien a omrzel vás život, tak si môžte držať hysterku ako adrenálinového koníčka. Ale ak ste slabšej povahy a ženský plač a krik vás dojímajú, tak radšej utečte, lebo prídete o rozum. No a čo že je dobrá v posteli? Veď nieje jediná. O hystérii vyšlo veľmi veľa kních a publikácii ktoré je dobré si prečítať.
Tento článok som si zohnal vtedy keď som mal podobnú skúsenosť ako tvoj kamarát. Naozaj to netreba brať na ľahkú váhu. Ja môžem poradiť iba jedno čo sa darilo aj mne. Treba sa jej vzoprieť. Jednoducho keď mu povie Dovolila som ti len jednú cigaretu na mesiac, tak si zapáliť ďalšiu a pod. Potom treba zvládnuť jednu neľahkú hysterickú scénu a ďalej pokračovať. Ona sa potom urazí a väčšinou odíde. Čo je horšie, že vždy sa vráti a potom je sladká ako baránok, ale pravdaže aj toto je divadlo. Potom to začne odznova. Rozísť sa s hysterkou nieje ľahké trvá to nejaký čas a aj po definitívnom(preto definitívnom pretože ona sa s vami rozíde aj 5X ale vždy sa vráti) ho ešte nejaký čas bude otravovať.
Tvojmu kamarátovi želám veľa šťastia a pevné nervy. Veľmi ho chápem aké je to ťažké
asik skusim wyskusat tu rolu hysterky a ma necha na pokoji konecne