Tamarka123 prosím ak mi dáš tvoje telefóne číslo tak ti všetko poviem prosím nápis ho na číslo 0944204200 ďakujem jeden chlap v škole vola sa Martin Mojto vydáva sa za tvojho Frajera ❤️ A vytvoril aj Facebook s menom Dominika Šťastná je tam tvoja profilovka ja a moja spolužiačka Mia a spolužiak OLO zisťujeme kto si tak prosím nápis mi tvoje telefóne číslo aby sme si mi 4. Mohli písať v skupine. ( ja,Ty,Mia a OLO ďakujem Ahoj
@tamarka123pros ím ak mi dáš tvoje telefóne číslo tak ti všetko poviem prosím nápis ho na číslo 0944204200 ďakujem jeden chlap v škole vola sa Martin Mojto vydáva sa za tvojho Frajera ❤️ A vytvoril aj Facebook s menom Dominika Šťastná je tam tvoja profilovka ja a moja spolužiačka Mia a spolužiak OLO zisťujeme kto si tak prosím nápis mi tvoje telefóne číslo aby sme si mi 4. Mohli písať v skupine. ( ja,Ty,Mia a OLO ďakujem Ahoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
prosim odpis mi co najskor inac Mia je jeho byvala
19