Moja prezývka je odvodená od toho, že na základke ma spolužiaci volali Google keď že som sa veľmi dobre učil a najviac som zo všetkých vedel. Túto prezývku som nikde inde nepoužíval, no keď som si vytvoril účet tak mi to len tak napadlo. No a tie čísla 123 to len tak keďže účet Google na virdzi už existoval. A vy?
@foxylady a ja stale som mal tvoje meno spojene z hrou FNAF. Som si myslel, že si fanúšička tej hry, keď že tam bola jedna postavička čo sa volala Foxy.
Som si dala na jednej game stranke prezyvku sima1311 lebo som bola nekreativna..a jeden kamarat ktoreho som vtedy strasne zrala ma potom zacal volat simka a od tamtoho nicku som to potom uz len odvodila ...ale keby sa to da, tak by som si teraz zmenila nick na nieco originalnejsie
Raz som si dopisoval s Američanom cez Skype a vyprával mi ako bol na výlete na Slovensku a potom zadrel savvy s otáznikom? A ja som nechápal, ale už chápem, že to znamená chápať, teda chápeš s otáznikom? M na konci je od môjho Mena.
ja som si chcela dať sayuri, pretože to je reálna prezývka, ktorú už roky používam, ale bolo obsadené, kedže mám v OP napísané saša, nechcela som si to dať, lebo to nedovolilo mäkčene a bez nich sa mi to nelubi, tak som vymyslela alex a číslo som pridala,viem že pred rokmi malo aj nejaký význam ale ten si už nepamätám
Pretože vesmírna loď Nostromo priviezla na svet votrelca. Ale nostromo mi znie ako chlapčenské meno, tak som posledné písmeno zmenila na a, pretože som dievča.
Za mojím nickom nie je žiadna zaujímavá story, nič lepšie mi nenapadlo, bola to akási reflexia na nick @demoniqangel ale už mi prischol, kedysi som k nemu mala aj pekné "darkest" CSSko (vzhľad profilu) s čiernym pozadím
Len tak mi to slovo napadlo a prirástlo mi k srdcu. Môj prvý nick na internete bol Trishia Vénie Avenat na RPG hre Finália (kde som sa btw prvý krát dozvedela aj o birdzi) a odvtedy už Azizi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
číslo nemá nič spoločné
koniec hlásenia
to som ale uz davno zalozil tento ucet, teraz by som zvolil urcite ine meno
ale ma to aj iny vyznam a ten prezradzat ale nejdem
Tak píšte
a dve o sú tam preto že už tu nejaký schizofrenik bol
(hajzel je to)
dnes by som si dal iný nick
Zrejme som pri registrácii bola hladná