Bolo to tu už viackrát, ja viem, ale keďže vy tu na birdzi ste kreatívny možno by ste mi vedeli dať pár návrhov na meno pre psíka. Najlepšie keby každý napíše nejaké pre samčeka aj pre samičku. Poprípade unisex meno alebo ak si spomeniete na nejaké zau
@miaja jemu sa to meno celkom hodí, ale predstavovala som si, že keď raz budem mať takého bytového malého psa, pomenujem ho Momo, podľa jedného malého dievčatka v nemocnici, ktoré tak volalo svojho macka... bohužiaľ, Teodor už také meno mal, pretože je z útulku, takže som ho už Momo pomenovať nemohla
mne sa páči Samson náš starší psík sa volal Gaston je to z rozprávky Kráska a zviera ... naša sučka sa volá Missie to je zase z Beethovena ... ale aj Rosie je zlaté meno alebo sa mi páči keď psom sa dávajú krstné mená po významných osobnostiach ako Albert, Oskar, Franklin a pod.
@miaja alebo vieš čo ? Ja som mal dávnejšie psa, volal sa Gaštan (bol hnedý) a keď sme po ňom mali suku, nevedeli sme aké meno, tak sme zo slova gaštan odvodili meno Asta
pre môjho jacka russela ktorého mám medzi fotkami (žial ešte ho nemám ale raz budem mať !) mám už presne meno vymyslené, už asi 5 rokov viem že bude Pán Čuchy ... a nikto mi to nikdy nevyhovorí
čo ja viem čo ti poradiť ...
ešte som uvažoval nad menom ,,Psík,, alebo ,,Pes,,
inak by som ešte pomenoval napr. ,,Atom,, alebo fenku ,,Bunka,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Kaja - Lesy (alebo jak sa to píše) - Pre suka Alebo daj takéé že ...ty si kráál,alebo páán. Poď sem je tiež dobré pomenovanie pre psa
napríklad môj stredoazijat sa volal Aslan Al Beshir (vznešený ochranca) ale zase malý jazvečík je Gigi
fenka - zuzka, simona, dáša
nikdy by som nedala zvieratu ine meno nez ludske, podla mna je to super
čo ja viem čo ti poradiť ...
ešte som uvažoval nad menom ,,Psík,, alebo ,,Pes,,
inak by som ešte pomenoval napr. ,,Atom,, alebo fenku ,,Bunka,,
@amelia13 to nie je zlý nápad
btw ľudia, skôr niečo s anglickým feelingom hľadám, nie typicky slovenské mená/názvy....