baby chcem sa spytat,beriem cca rok antikoncepciu belara,vsetko ok, len jedna vec je trosku neprijemnejsia: este pred dobranim blistra mi zacne menstruacia,mozno 2-3dni pred dobranim tabletiek.je to normalne?stretli ste sa s tym uz niekto?nemoze to znizov
nie ne je to normalne.. ja berem tu istu co ty a tieto problemy nemam ci to nemoze znizovat ucinok to neviem, a urcite sa toho lekara opytaj, asi ti poradi viac nez ludia tu
Tiež som mala Belaru a problémy s ňou neboli. Menštruáciu máš dostať na základe toho, že ti klesne hladina hormónov po vysadení, dva až tri dni. Takže v poriadku to nebude, určite to rieš To takto mávaš celý ten rok, či sa ti to stalo prvý krát?
@martina123 pravdupovediac, neviem. ale vzhladom na to ze ked sa HAK nasadzuje tak sa toleruje 3mes spinenie a o otehotneni sa nic nehovori, tak snad nie. ale chod k lekarovi co najskor.
tiez mam Belaru a to ze ma certifikat o tom, ze plet je po tom lepsia neviem kde zohnali.. ja som tak hnusnu plet po tom este v zivote nemala, bolesti mam ajtak, perioda mi chodi v pohode.. nastastie je uz vsetko ok, plet mam uz vyse pol roka zahojenu, bolesti su sice ajtak, ale to prezijem, ked nie, zajdem k doktorovi, to je toho,a le to, ze ti chodi skorej ako my, s tym by som si zasla urcite
@thegoodlucy hovorila som to doktorovi, ked uz mam plet ok, ono to vraj nevadi, len bol trochu zarazeny, inak mi to nechal dalej.. a ano narastli, ale aj s kilami, pribrala som, teraz neviem kolko, nieco do 5 kil, ale teraz cez tleto tie kila isli dole zase same, nechapem a velkost "hrude" mi ostala aj ked som schudla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak to nie je nejaka choroba, tak potom ma belara pre teba nizku davku hormonov a neudrzi ti cyklus a potrebujes jednu z tych vyssiedavkovych.
@paulomimoi možno nesedí ani tebe... čítala som rôzne reakcie na ňu... niektoré si ju vychvaľovali do nebies, iné mali rovnaké problémy..
(ináč, blbá otázka, ale narástli ti z nej prsia? neviem čo mám očakávať, či niečo veľké alebo len nepatrný rozdiel) díky
@thegoodlucy mne prsia narastli