2.) baby, ak si zavediete tampón a napr. po hodine sa vám dá ísť na " malú -cikať" ako to riešite ? Mne príde divné cikať s tým a tiež si to po hodine vytiahnuť
@1 mne to skôr príde zvláštne s tým cikať ..a primitívka nie som aby som nevedela, že na to je iná dierka len niekedy ten prúd moču aspoň mne, nejde priamo do záchoda ale nejaká kvapka sa " tam " môže dostať, tým pádom je to nehygienické
Vedeli ste, ze existuje druch ryby s malymi ostnami ktore sa vytahuju a stahuju, dostanu sa do mocovoj trubice, udomacnia sa tam a nakladu vajicka? Viem to, pretoze Tyler to vie.
Čo je nehygienickeé na močení s tampónom ? Aspoň ja som z toho nedostala žiadnú infekciu teda ..Je to blbosť vyťahovať si každú chvíľu tampón len kvôli cikaniu ...
2. tak sa vycievkuj .... hmmm inak nechápem ked potrebuješ na velkú potom ako si ho zavedieš? ty musíš zrejme minúť denne jeden balík.. používaj radšej vložky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ked je ti to divné tak si ho vytiahni pred cikaním a potom daj nový. Našťastie takéto problémy nemám ,lebo ich nepoužívam
keby uz len o to islo, samotne odumrete kusky maternice su v tomto ovela nehygienickejsie ale pre telo tak ako moc prirodzene.
2. tak sa vycievkuj .... hmmm inak nechápem ked potrebuješ na velkú potom ako si ho zavedieš? ty musíš zrejme minúť denne jeden balík.. používaj radšej vložky