Chcela by som sa opytat je normalne,ze mi meska menzes meska uz 3 dni? Nikdy sa mi to nestalo. Vzdy v ten den ked mal dojst menzes tak dosiel. Ale teraz mi to uz meska. Je to normalne? Kolko vlastne moze meskat menzes?
@kokinka Nemala by som aj to ma napadlo,ale sex som mala minuly mesiac a to som si aj test spravila a nic nebolo. Aj zenske dni som mala. A nemam ziadne symptomy tehotnej zeny tak to tym urcite nebude
@ladypetushqa Dakujem velmi pekne. Skusim sa ukludnit a nestresovat. Pockam tento tyzden a ak nic tak idem za lekarom. Este raz dakujem
@ladypetushqa Ja som natom ako tvoja kamaratka. Ja som tiez racionalne schudla. A mozno len mi sibe a fakt len stresujem zbytocne. Radsej este pockam a uvidime. Este raz moc moc moc dakujem
@kokinka Praveze ja som aj davnejsie sexualne zila ale to mi nic nerobila s menzesom tak asi mi uz fakt sibe dakujem a uvidim teda po tomto tyzdni co a ako este raz dik
Hmm nad niektorými komentármi len čumím ...mne meškala 2 týždne a bežala som k lekárovi , že či je všetko na poriadku je to normálne a v pohode...buď to ešte čakaj alebo si choď dať pichnúť vyvolávaciu injekciu
3 dni zatiaľ nemusia nič hrozné znamenať či koľko...
mne meškala menštruácia oveľa dlhšie...som bola taká hlúpa, že som šla až po dvoch mesiacoch...nakoniec som zistila, že mám polycystické vaječníky...
takže baby, čo tu so smiechom píšete, že vám mešká tak dlho...že až mesiac a viac, tak choďte sa dať vyšetriť za to nič nedáte a budete mať istotu, že ste zdravé, alebo aspoň budete vedieť čo sa deje
a k tej vyvolávačke...no neviem, či je úplne dobré pri nejakom meškaní hneď utekať na vyvolávačku...ono tie cudzie hormóny vždy prinášajú niečo nepekné aspoň u mňa to tak bolo a je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
tak si daj dneskam červenéh vínka trochu a čakaj neokoktavieš z toho meškania neboj
Mne chodil prvé tri roky pravidelne a teraz mi chodí skôr
a nielen to, proste niekto má tie hormony také šialené, že to bude mať zakaždým inak...
mne meska menstruacia vkuse, cize to beriem v poriadku, ale ked by mi stale chodila presne a potom by meskala, tak by som sa asi trochu obavala
napríklad aj keď si chorá a máš iba obyčajnú chrípku môže to mať vplyv na tvoj cyklus.
neni to nič hrozné,horšie by bolo keby tvoje "očakávanie" sprevádza nejaký iný výtok alebo bolesti.
ale ak ťa to až tak stresuje tak zajdi za doktorkou
vyvíjaš sa ešte stále...
ja neviem mohla by si sa obávať toho, že si tehotná?
Dik za kazdu normalnu radu
@ladypetushqa Dakujem velmi pekne. Skusim sa ukludnit a nestresovat. Pockam tento tyzden a ak nic tak idem za lekarom. Este raz dakujem
moja kamarátka rapídne schudla a menštruácia jej meškala mesiac,čiže v tomto nevidím nejaký veľký problém,keď sú to len 3 dni
zacala si sexualne zit takze hormony su besné to pozname
Este raz dik
nejaký iný výtok nemáš?alebo bolesti?
nie,vsetko v norme si myslim. Uz som prestudovala cely internet a nic som nenasla som aspon rada,ze sa tu naslo par ludi co aj normalne poradili
mne meškala menštruácia oveľa dlhšie...som bola taká hlúpa, že som šla až po dvoch mesiacoch...nakoniec som zistila, že mám polycystické vaječníky...
takže baby, čo tu so smiechom píšete, že vám mešká tak dlho...že až mesiac a viac, tak choďte sa dať vyšetriť za to nič nedáte a budete mať istotu, že ste zdravé, alebo aspoň budete vedieť čo sa deje
a k tej vyvolávačke...no neviem, či je úplne dobré pri nejakom meškaní hneď utekať na vyvolávačku...ono tie cudzie hormóny vždy prinášajú niečo nepekné aspoň u mňa to tak bolo a je